Randstad is een pionier in de hr-dienstverlening. Als marktleider nemen wij deze rol graag op ons. De wereld van werk is namelijk volop in beweging. Als gevolg hiervan neemt de behoefte bij onze opdrachtgevers aan onze hr-diensten uitzenden, detacheren, payroll en werving & selectie verder toe.

vergelijk de diensten

 • uitzenden

  Dit is een vorm van dienstverlening waarbij wij personeel aan jou ter beschikking stellen. Randstad is formeel werkgever, jij hebt leiding en toezicht. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij Randstad. Uitzenden is ideaal als je je team wilt uitbreiden, maar nog niet weet voor hoe lang. Voor het opvangen van onverwachte pieken in je personeelsbehoefte. Of het tijdelijk vervangen van een zieke medewerker. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Meer weten..

 • detacheren

  Detacheren geeft je net als uitzenden een flexibel personeelsbestand. Ook hier is Randstad verantwoordelijk voor de uitvoering van het werkgeverschap en nemen wij de administratie bij je uit handen. Detacheren geeft jou (én de medewerker) echter meer zekerheid. Waar uitzenden een zeer flexibele arbeidsverhouding betreft, spreken wij bij detacheren vooraf de contractduur af. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Meer weten..

 • werving en selectie

  In een sollicitantenmarkt waar talent soms schaars is, neemt onze dienst werving en selectie verder toe. Vooral sollicitanten met unieke vaardigheden of specifieke kennis worden in toenemende mate direct in vaste dienst genomen door onze opdrachtgevers. Randstad zoekt het personeel; jij regelt het contract en alles rondom het werkgeverschap. De concrete invulling is aan jou en je nieuwe werknemer. Je betaalt ons slechts een fee voor bemiddeling. Meer weten..

 • payroll

  Je hebt zelf een geschikte kandidaat gevonden om bij je te komen werken, maar je wilt het formele werkgeverschap graag uitbesteden. Door de medewerker aan te melden bij Randstad Payroll Solutions besteed je de administratie en risico’s uit en kan de medewerker op flexibele basis bij jou beginnen. Je betaalt een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Meer weten..