vso en randstad: mensen maken het verschil

Geen geld, geen goederen, maar mensen. Daar draait het al ruim 50 jaar om bij Voluntary Service Overseas (VSO). VSO is een van de grootste internationale ontwikkelingsorganisaties ter wereld die structurele hulp biedt in ontwikkelingslanden.

maatschappelijke verantwoordelijkheid

Sinds juni 2004 werken alle werkmaatschappijen van Randstad, zowel nationaal als internationaal, samen met VSO. Dit partnership past goed bij de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij als Randstad voorstaan. VSO zet vakspecialisten in die hun kennis en ervaring uitwisselen met collega’s in Afrika, Azië en Oost-Europa. Zo levert VSO een structurele bijdrage aan het bestrijden van de armoede in de wereld.

vrijwilligers en fondsen

Tot nu toe, sinds de oprichting in 1958, heeft VSO meer dan 30.000 vrijwilligers geplaatst in Afrika, Azië, het Pacifischen Caraïbisch gebied en Oost-Europa. VSO werft vrijwilligers met specifieke expertise op verschillende gebieden, zoals onderwijs, gezondheidszorg, HIV en AIDS en management. Naast een financiële bijdrage helpt Randstad VSO in het samenwerkingsverband met de uitbreiding van het werven van vrijwilligers en fondsen in Europa en Noord-Amerika. Daarbij kunnen medewerkers van Randstad zelf als vrijwilliger aan de slag.

Meer weten? Stuur een mail naar: vso@randstadholding.com.