hoe werkt detachering?

Een project voor een paar maanden of juist een paar jaar? Het kan allemaal! Detachering is een flexibele arbeidsoplossing dat flexibiliteit biedt voor zowel werkgevers als werknemers en kan variëren in duur. Wij stellen geschikte talenten beschikbaar en blijven formeel de werkgever. Alle administratie verzorgen wij dus voor je. Fijn toch? Detacheren zorgt voor zekerheid, gemak en het werkgeversrisico ligt ook bij ons! Lees meer over detachering in Utrecht!

wat zijn de kosten?

Wat je betaalt voor een werknemer verschilt per opdracht. Het minimum aantal uur dat wordt opgenomen in het contract bepaal je vooraf en je betaalt per gewerkt uur van de medewerker. Hoe dit wordt berekend? Je vermenigvuldigd het bruto uurloon met de omrekenfactor. Wat de medewerker per uur gaat kosten bereken je met het getal van de omrekenfactor! Lees hier meer over kosten van detachering.

bedrijven waar we mee samenwerken

Van techniek tot organisaties in de hospitality. We werken samen met allerlei bedrijven uit verschillende vakgebieden. Ook hebben we mooie samenwerkingen op het gebied van detachering in Utrecht, denk aan bedrijven als Jaarbeurs, UMC, Douwe Egberts, Bol.com en Gemeente Utrecht! Meer van onze klanten zien? Bekijk onze topwerkgevers pagina!

waar vind je ons?

Je vindt ons natuurlijk door heel het land naast detachering in Utrecht! Elke regio kan aan kandidaten worden geholpen. Selecteer jouw plaats of regio en kijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn of neem contact op met onze specialisten uit jouw vakgebied. We helpen je graag verder!

aan de slag met detacheren

Op zoek naar een werknemer voor je bedrijf voor detachering in Utrecht? We vinden de juiste kandidaat voor jou. 

ben je op zoek naar werk?

Bekijk dan hier alle vacatures in jouw regio! 

Waar je bedrijf zich ook bevindt, Randstad is altijd in de buurt. Je bent van harte welkom op één van onze kantoren voor detachering in Utrecht:

 

vul het contactformulier in

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Randstad gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.