hoe werkt detachering?

Detachering is een flexibele arbeidsoplossing voor zowel werkgevers als werknemers en kan variëren in duur. Een opdracht voor een paar maanden of juist een aantal jaar? Het is mogelijk! Wij stellen kandidaten beschikbaar en blijven formeel de werkgever. Alle administratie verzorgen wij dus voor je. Super fijn! Detacheren zorgt voor zekerheid, gemak en het werkgeversrisico ligt ook bij ons! Lees meer over detachering in Groningen!

wat zijn de kosten?

Het verschilt per opdracht wat je betaalt voor een werknemer. Het minimum aantal uur dat wordt opgenomen in het contract bepaal je vooraf en je betaalt per gewerkt uur van de medewerker. Je berekent het door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met de omrekenfactor. Met het getal van de omrekenfactor bereken je wat de medewerker uiteindelijk per uur gaat kosten! Lees hier meer over kosten van detachering.

bedrijven waar we mee samenwerken

Van organisaties in productie tot bedrijven in de klantenservice, we werken werken samen met allerlei bedrijven uit verschillende vakgebieden. Ook hebben we mooie samenwerkingen op het gebied van detachering in Groningen. We werken nauw samen met bedrijven als DUO, UWV, Gemeente Groningen, Kikkoman en Johnson & Johnson! Meer van onze klanten zien? Bekijk onze topwerkgevers pagina!

waar vind je ons?

Je vindt ons door heel het land en voor detachering in Groningen staan we ook voo rje kaar natuurlij! We zorgen ervoor dat je in elke regio aan kandidaten kan worden geholpen. Selecteer jouw plaats of regio en kijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn of neem contact op met onze specialisten uit jouw vakgebied. We helpen je graag verder!

aan de slag met detacheren

Op zoek naar een werknemer voor je bedrijf voor detachering in Groningen? We vinden de juiste kandidaat voor jou. 

ben je op zoek naar werk?

Bekijk dan hier alle vacatures in jouw regio! 

Waar je bedrijf ook zit, Randstad staat voor je klaar. Je bent van harte welkom op één van onze kantoren voor detachering in Groningen:

 

vul het contactformulier in

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Randstad gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.