Hi techniek liefhebber, 

Ja, jij! Sta jij op het punt om de volgende stap in je carrière te zetten? Ben jij klaar om een aandeel te hebben in de toekomst van technologie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Door techniek bestaat de wereld zoals wij die kennen. Van computers en telefoons, tot vliegtuigen en auto’s. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. En al deze producten worden gemaakt door mensen zoals jij. Echter kampt de technische sector met een groot personeelstekort. We zijn vastberaden om een verandering teweeg te brengen, en we weten dat diversiteit en inclusiviteit de sleutel zijn tot ware innovatie.

omdat diversiteit onze kracht is

Bij Randstad geloven we in de kracht van diversiteit en inclusiviteit. We geloven dat ontwikkeling en innovatie alleen ontstaat wanneer verschillende mensen samenwerken. Denk aan het bekijken van problemen met verschillende perspectieven, ideeën en denkwijzen. Jouw unieke perspectief en achtergrond zijn daarom super veel waard voor ons. Wij willen niet alleen gelijke kansen bieden, maar ook een omgeving creëren waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. En daar hebben we jou voor nodig!

bouwen aan een gemeenschap

Bij Randstad zoeken we niet alleen naar de beste match tussen talent en klant, we bouwen aan een gemeenschap. We zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt, ongeacht biculturele achtergrond, gender, functiebeperking, leeftijd of geloofsovertuiging. Dit is misschien wel het belangrijkste wanneer je op zoek gaat naar een leuke baan die bij je past. Vind je ook niet? 

klaar om de uitdaging aan te gaan?

Als jij de ambitie hebt om impact te maken binnen de technische sector, en te werken aan baanbrekende projecten, dan gaan we graag met jou in gesprek! Onze deuren staan wagenwijd open voor talenten van alle achtergronden en ervaringsniveaus. Of je nou wel al een opleiding in de techniek hebt gedaan of nog niet, het maakt niet uit! Randstad gaat samen met jou op zoek naar een leuk bedrijf en functie, een opleiding in de techniek, of een andere passende oplossing. Bekijk alle mogelijkheden en start morgen nog.  

Jouw reis begint hier, en wij maken daar graag onderdeel van uit! 

Hopelijk zien of spreken we je snel, 

Randstad