Wil jij weten hoe je hulp kunt verlenen bij calamiteiten? Hoe je moet handelen als iemand in je omgeving plots in elkaar zakt of gewond raakt? Of wat je moet doen als er gevaarlijke stoffen vrijkomen op de werkvloer? Haal dan je bhv-certificaat met behulp van deze cursus basiskennis bhv. Fijn voor jou, je collega’s en andere mensen om je heen.

► aanmelden voor de training

Tijdens de bhv cursus leer je over wat een bhv’er allemaal doet, wat eerste hulp inhoudt en wat het verschil is tussen spoedeisende en niet-spoedeisende hulp. Daarnaast komen zaken als brand en ontruiming aan bod. Je bent na de cursus nog geen gecertificeerd bhv’er, maar je hebt wel alle basiskennis op zak.

De bhv cursus start met een instaptoets om te kijken wat je al weet van bedrijfshulpverlening. Op basis van jouw score op de toets stellen we een persoonlijk leerpad voor je samen en volg je alleen maar de theorie die je nog niet voldoende beheerst. Efficiënt leren dus!

Wil je gecertificeerd bhv’er worden? Volg dan de cursus gecertificeerd bedrijfshulpverlener bhv.

De online cursus is geschikt voor iedereen die de basis van bhv onder de knie wil krijgen. Wil je graag meer leren over veiligheid op de werkvloer en hulpverlening? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

Werk je (nog) niet via Randstad, maar wil je wel graag online cursussen volgen om jezelf verder te ontwikkelen? Maak je account hier gratis aan en haal je BHV-certificaat.

Als je je bhv-certificaat hebt, weet je:

 • hoe je handelt in het geval van spoed (zoals bij een beroerte, een epileptische aanval of een hartinfarct)
 • hoe je iemand moet reanimeren
 • wat je moet doen bij niet-spoedeisende eerste hulp, zoals kneuzingen en huidwonden
 • kun je uitleggen wat je moet doen bij brand
 • weet je hoe een ontruimingsprocedure werkt
 • en ken je de vijf basisregels bij het verlenen van hulp - zowel op de werkvloer als daarbuiten

En natuurlijk toon je hiermee aan bij ons of aan andere werkgevers dat je jezelf blijft ontwikkelen. Zo vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt, kan je sneller een volgende stap zetten en maak je je eigen werk een stuk leuker! 

 • als je nog niet staat ingeschreven bij Randstad, maak je eerst een account aan door je in te schrijven bij Randstad 
 • om naar het opleidingsaanbod te gaan open je 'Mijn Randstad' 
 • scroll naar beneden en klik op de banner 'Mijn ontwikkeling' 
 • zoek de cursus ‘Bedrijfshulpverlening BHV”’ 
 • gelukt! Je kan direct starten

► Heb je toegang tot Mijn Ontwikkeling? Klik dan hier.

veelgestelde vragen over de cursus bhv

 • Wat is BHV?

  BHV staat voor bedrijfshulpverlening. BHV gaat over het verlenen van hulp bij calamiteiten op de werkvloer en het waarborgen van de veiligheid. Zo leer je bij BHV onder andere hoe je eerste hulp verleent, een kleine brand oplost en een pand veilig ontruimt. Hier lees je meer over de BHV cursus van Randstad en hoe je je aanmeldt.

   

 • Hoe ziet de BHV cursus eruit?

  De BHV cursus start met een instaptoets om je kennis over bedrijfshulpverlening te testen. Op basis van jouw score op de toets stellen we een persoonlijk leerpad voor je samen en volg je alleen maar de theorie die je nog niet voldoende beheerst. Na deze cursus hoef je alleen nog maar de praktijktraining te volgen om je BHV certificaat te behalen. Hier lees je meer over de BHV cursus van Randstad en hoe je je aanmeldt.

   

 • wat leer je tijdens de online cursus BHV?

  Tijdens de BHV cursus leer je over wat een bhv’er allemaal doet, wat eerste hulp inhoudt en wat het verschil is tussen spoedeisende en niet-spoedeisende hulp. Daarnaast komen zaken als brand en ontruiming aan bod. Je bent na de cursus nog geen gecertificeerd bhv’er, maar je hebt wel alle basiskennis op zak. 

 • voor wie is de online cursus BHV?

  De online cursus is geschikt voor iedereen die de basis van BHV onder de knie wil krijgen. Wil je graag meer leren over veiligheid op de werkvloer en hulpverlening? Dan is deze cursus geschikt voor jou.