Wil je werken bij een bank en de sector leren kennen? Of wil je meer weten over de rol van banken in de financiële wereld? Dan is deze online training geschikt voor jou! In enkele weken leer je de basisbeginselen van de bancaire sector en hoe het bancaire systeem werkt. Lees hier meer over de training en meld je direct aan.

De training werken in de bancaire sector is een online training die je vanuit huis en in je eigen tijd en tempo kan volgen. De lesstof is opgedeeld in blokjes van vijf minuten, zodat je elke dag een beetje theorie leert. Gemiddeld doe je er vier weken over om de gehele cursus te doorlopen. Als je meer tijd hebt kun je ook meerdere trainingsblokjes op een dag volgen. Bepaal jouw eigen tempo!

Werk je (nog) niet via Randstad, maar wil je wel graag online trainingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen? Met een Mijn Randstad account heb je altijd toegang tot al onze online trainingen en cursussen. Maak je account hier gratis aan.

Na afronding van deze training werken in de bancaire sector:

 • weet je hoe het Nederlandse bankensysteem werkt
 • weet je welke diensten een bank levert en welke rollen deze vervult
 • weet je wie de klanten van banken in ons land zijn
 • en weet je welke rollen ethiek en ethisch werken spelen in de bankensector

En natuurlijk toon je hiermee aan bij ons of aan andere werkgevers dat je jezelf blijft ontwikkelen. Zo vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt, kan je sneller een volgende stap zetten en maak je je eigen werk een stuk leuker!

 • als je nog niet staat ingeschreven bij Randstad, maak je eerst een account aan door je in te schrijven bij Randstad 
 • om naar het opleidingsaanbod te gaan open je 'Mijn Randstad'
 • scroll naar beneden en klik op de banner 'Mijn ontwikkeling' 
 • zoek de cursus ‘Werken in de bancaire sector’
 • gelukt! Je kan direct starten

 

veelgestelde vragen over de training werken in de bancaire sector

 • wat kan ik na de online training werken in de bancaire sector?

  Na de training werken in de bancaire sector weet je hoe het Nederlandse bankensysteem werkt, welke diensten een bank levert en welke rollen deze vervult. Ook weet je welke rollen ethiek en ethisch werken spelen in de bankensector. Handig als je wil werken in de bancaire sector, of wil doorgroeien in je baan. Lees hier meer over de training werken in de bancaire sector

 • hoe ziet de training werken in de bancaire sector eruit?

  De training werken in de bancaire sector is een online training die je vanuit huis en in je eigen tijd en tempo kan volgen. De lesstof is opgedeeld in blokjes van vijf minuten, zodat je elke dag een beetje theorie leert. Gemiddeld doe je er vier weken over om de gehele cursus te doorlopen. Als je meer tijd hebt kun je ook meerdere trainingsblokjes op een dag volgen. Bepaal jouw eigen tempo! Hier lees je meer over de training en hoe je je aanmeldt.