Wil je graag bij een bank of verzekeringsmaatschappij werken? Of werk je al in de financiële wereld, maar wil je je verder specialiseren? Dan is de online training introductie wft geschikt voor jou! Met deze online cursus leer je de basisbeginselen van de Wet op financieel toezicht (Wft) en heb je een streepje voor als je een Wft opleiding wil volgen. Ontdek hier meer over de training en wat je allemaal leert.

De training introductie Wft is een online training die je vanuit huis en in je eigen tijd en tempo kan volgen. De training is relevant voor iedereen die in de financiële wereld werkt of wil werken en te maken krijgt met de Wet financieel toezicht. Dankzij deze wet kan de overheid toezicht houden op financiële instellingen (zoals banken en verzekeraars), zorgen dat het financiële systeem stabiel blijft en consumenten beschermen tegen faillissement. In ongeveer 4 weken leer jij de basisbeginselen van deze wet en de wet- en regelgeving die hierbij komt kijken.

Wil je graag het officiële Wft Basis diploma halen of heb je deze nodig voor je werk? Bekijk dan hier de opleiding Wft Basis en meld je aan.

Werk je (nog) niet via Randstad, maar wil je wel graag online trainingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen? Met een Mijn Randstad account heb je altijd toegang tot al onze online trainingen en cursussen. Maak je account hier gratis aan.

Na afronding van de training introductie Wft:

  • heb je kennis van de Wet op financieel toezicht (Wft) en kan werken volgens de uitgangspunten
  • weet je wat wel en niet geadviseerd mag worden door een financieel adviseur
  • en ben je goed voorbereid op een Wft-opleiding

En natuurlijk toon je hiermee aan bij ons of aan andere werkgevers dat je jezelf blijft ontwikkelen. Zo vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt, kan je sneller een volgende stap zetten en maak je je eigen werk een stuk leuker!

  • als je nog niet staat ingeschreven bij Randstad, maak je eerst een account aan door je in te schrijven bij Randstad 
  • om naar het opleidingsaanbod te gaan open je 'Mijn Randstad' 
  • scroll naar beneden en klik op de banner 'Mijn ontwikkeling' 
  • zoek de cursus ‘Introductie Wft’’ 
  • gelukt! Je kan direct starten

veelgestelde vragen over wft