de Randstad capaciteitenscan

doe de scan en ontdek jouw unieke capaciteiten

De capaciteitenscan is een goede voorspeller of jij kunt functioneren in een bepaalde functie. Je ontdekt wat jouw capaciteiten zijn én wat je algemeen denkniveau is.

let op
De scan is een beproefde en serieuze methode om te achterhalen wat jouw capaciteiten zijn. Je moet er dus echt even voor gaan zitten en gemotiveerd zijn om de gehele scan te doorlopen. Het gaat om 50 vragen die je in 15 minuten moet beantwoorden. Zorg dus voor een rustige omgeving waar je niet gestoord wordt voor het beste resultaat. Je kunt de test ook maar één keer doen. Best even een inspanning, maar dan heb je ook echt inzicht in jouw capaciteiten en denkniveau!

eerst vrijblijvend inschrijven

Voordat je de scan kunt doen moet je je eerst bij ons inschrijven. We vragen dit omdat het een serieuze test betreft en niet zomaar een fun testje. De scan is eigendom van Randstad en is alleen benaderbaar in onze eigen beveiligde webomgeving. NB De resultaten zijn privé en niet zonder jouw toestemming voor ons of derden inzichtelijk.

schrijf je in en doe de scan

de voordelen van inschrijven
Inschrijven betekent niet dat je per direct op zoek bent naar een baan. Wel is je inschrijving handig voor als je in de toekomst wél wilt solliciteren. Je ontvangt een inlog en je kunt vervolgens je gegevens zelf up-to-date houden. Een intercedent neemt naar aanleiding van jouw inschrijving contact met je op als er een baan voorbij komt die bij jou zou kunnen passen. Natuurlijk kun je ook zelf bellen met een vestiging bij jou in de buurt als je graag actiever op zoek wilt.

vast en flexibel werk

Vanaf dat moment kunnen we jou helpen bij het vinden van vast of flexibel werk. Randstad heeft contact met duizenden bedrijven. Bijna de helft van alle vacatures wordt bij Randstad geplaatst. Via ons zit je dus bovenop de arbeidsmarkt. Of je nou nog weinig ervaring hebt of 50-plus bent, bij Randstad ben je aan het goede adres. Randstad is er voor iedereen die kan en wil werken.

Heb je al een Randstad account? Log dan in en doe de test.

inschrijven & capaciteitenscan