De capaciteitenscan is een goede voorspeller of jij kunt functioneren in een bepaalde functie. Je ontdekt wat jouw capaciteiten zijn én wat je algemeen denkniveau is.

De scan is een beproefde en serieuze methode om te achterhalen wat jouw capaciteiten zijn. Je moet er dus echt even voor gaan zitten en gemotiveerd zijn om de gehele scan te doorlopen. Het gaat om 50 vragen die je in 15 minuten moet beantwoorden. Zorg dus voor een rustige omgeving waar je niet gestoord wordt voor het beste resultaat. Je kunt de test ook maar één keer doen. Best even een inspanning, maar dan heb je ook echt inzicht in jouw capaciteiten en denkniveau!

schrijf je in en doe de scan

Voordat je de scan kunt doen moet je je eerst bij ons inschrijven. We vragen dit omdat het een serieuze test betreft en niet zomaar een fun testje. Heb je al een Randstad account? Log dan in en doe de test.

De scan is eigendom van Randstad en is alleen benaderbaar in onze eigen beveiligde webomgeving. NB De resultaten zijn privé en niet zonder jouw toestemming voor ons of derden inzichtelijk.

de voordelen van inschrijven

Inschrijven betekent niet dat je per direct op zoek bent naar een baan. Wel is je inschrijving handig voor als je in de toekomst wél wilt solliciteren. Je ontvangt een inlog en je kunt vervolgens je gegevens zelf up-to-date houden. Een intercedent neemt naar aanleiding van jouw inschrijving contact met je op als er een baan voorbij komt die bij jou zou kunnen passen. Natuurlijk kun je ook zelf bellen met een vestiging bij jou in de buurt als je graag actiever op zoek wilt.