Op deze pagina:

wat is youplan?

Youplan is hét planningsprogramma van Randstad waar je zelf de regie hebt op de personeelsplanning. Met Youplan regel je op een snelle en gebruiksvriendelijke manier de planning online. Je hebt 24/7 zelf de regie op het inplannen van jouw flexpool en vaste medewerkers. Een extra openstaande dienst? Publiceer de klus makkelijk en snel in de app. Flexwerkers kunnen zich vervolgens proactief inschrijven op deze diensten. Zo vinden vraag en aanbod elkaar op twee manieren.

wat zijn de voordelen van youplan?

  • je hebt zelf de regie op de personeelsplanning

  • 24/7 beschikbaarheid: niet gebonden aan kantoortijden maar plannen wanneer het jou uitkomt

  • in één oogopslag zicht op de beschikbare medewerkers

  • met één klik diensten uitzetten waarvoor medewerkers nodig zijn

hoe werkt youplan?

Wij zorgen voor een pool vol gescreende en gemotiveerde medewerkers voor jouw organisatie. Zet makkelijk en snel het rooster en de diensten in de app. Medewerkers melden zich proactief aan voor openstaande diensten en accepteren ingeplande opdrachten. 

We vinden het belangrijk dat jij en de medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van youplan. Je kan daarom rekenen op een training op maat. Daarnaast worden alle medewerkers begeleidt door ons. Toch nog vragen of hulp nodig? Geen probleem. Onze adviseur staat voor je klaar. 

Plan een afspraak om samen te kijken wat de beste oplossing is voor jouw organisatie.

wat zijn de kosten van youplan? 

Wij bieden ons planningsprogramma gratis aan voor de medewerkers van Randstad, omdat wij organisaties willen ontzorgen in de personeelsplanning. Voor eigen medewerkers en externe medewerkers zijn er kosten aan verbonden. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Vraag een offerte aan of plan een afspraak met een van onze adviseurs om de kosten te bespreken.

aan de slag met youplan?

Wij vinden maatwerk belangrijk Samen kijken we naar de beste oplossing voor de planning van jouw personeel.

plan een afspraak of vraag een offerte aan. We helpen je graag verder!