Zoek je naar een makkelijk, online roosterprogramma om een goed bedrijfsrooster te kunnen maken? Dan is ons personeelsplanning systeem youplan iets voor jou!

wat zijn de kosten van youplan? 

Wij bieden ons planningsprogramma gratis aan voor de medewerkers van Randstad, omdat wij organisaties willen ontzorgen in de personeelsplanning. Voor eigen medewerkers en externe medewerkers zijn er kosten aan verbonden. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

aan de slag met youplan?

Wij vinden maatwerk belangrijk. Samen kijken we naar de beste oplossing voor de planning van jouw personeel.

Neem contact op. We helpen je graag verder!

Youplan is hét online planningsprogramma van Randstad waar je zelf de regie hebt op de personeelsplanning. Met Youplan regel je op een snelle en gebruiksvriendelijke manier de planning online. Je hebt 24/7 zelf de regie op het inplannen van jouw flexpool en vaste medewerkers. Een extra openstaande dienst? Publiceer de klus makkelijk en snel in de personeelsplanning app. Flexwerkers kunnen zich vervolgens proactief inschrijven op deze diensten. Zo vinden vraag en aanbod elkaar op twee manieren.

Het plannen van personeel brengt uitdagingen met zich mee. Er is namelijk niets zo veranderlijk als een bedrijfsrooster. Medewerkers kunnen ziek zijn of is er onverhoopt meer werk. Je kent het vast. Met ons personeelsplanning systeem maak je het jezelf een stuk makkelijker:

  • je hebt zelf de regie op de personeelsplanning

  • makkelijk te gebruiken voor zowel werkgevers als medewerkers middels een personeelsplanning app

  • 24/7 beschikbaarheid: niet gebonden aan kantoortijden maar plannen wanneer het jou uitkomt

  • in één oogopslag zicht op de beschikbare medewerkers

  • met één klik diensten uitzetten waarvoor medewerkers nodig zijn

Wij zorgen voor een pool vol gescreende en gemotiveerde medewerkers voor jouw organisatie. Zet makkelijk en snel het rooster en de diensten in de app. Medewerkers melden zich proactief aan voor openstaande diensten en accepteren ingeplande opdrachten. 

We vinden het belangrijk dat jij en de medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van youplan. Daarom worden alle medewerkers begeleidt door ons. Toch nog vragen of hulp nodig? Geen probleem. Onze adviseur staat voor je klaar.