U wilt succesvol ondernemen en uw concurrenten een stap voor blijven. Cruciaal voor uw succes is dat u op het juiste moment kunt beschikken over de juiste medewerkers. Hoe zorgt u daar voor? 

Met strategische personeelsplanning brengt u in beeld welke medewerkers en competenties u nu in huis heeft en welke er straks nodig zijn. Zo zorgt u ervoor dat uw organisatie haar doelstellingen kan bereiken, nu en in de toekomst. Benieuwd wat strategische personeelsplanning kan betekenen voor uw organisatie en wat het inhoudt?

Randstad Consultancy organisteert regelmatig masterclasses voor managers en hr-professionals die graag aan de slag willen met strategische personeelsplanning. In deze masterclass maakt u een start met strategische personeelsplanning voor uw afdeling/organisatie tijdens een praktische cursus waarbij de theorie wordt vertaald naar de praktijk. U maakt zelf een start met SPP waardoor u na deze masterclass verdere uitwerking en implementatie binnen uw organisatie ter hand kunt nemen.