Je wilt succesvol ondernemen en jouw concurrenten een stap voor blijven. Cruciaal voor jouw succes is dat je op het juiste moment kunt beschikken over de juiste medewerkers. Hoe zorg je daar voor? 

Met strategische personeelsplanning breng je in beeld welke medewerkers en competenties je nu in huis hebt en welke er straks nodig zijn. Zo zorg je ervoor dat jouw organisatie haar doelstellingen kan bereiken, nu en in de toekomst. Benieuwd wat strategische personeelsplanning kan betekenen voor jouw organisatie en wat het inhoudt? Lees er hier meer over. 

Youplan is de digitale tool van Randstad wereldwijd om de personeelsplanning op een efficiëntie, effectieve en flexibele manier manier te regelen. Youplan zorgt ervoor dat de juiste medewerkers, op de juiste plek, op het juiste moment aan het werk zijn. Het grote voordeel? Je behoudt zelf de regie. Lees hier meer informatie over het planningsprogramma Youplan.

Randstad Consultancy organisteert regelmatig masterclasses voor managers en hr-professionals die graag aan de slag willen met strategische personeelsplanning. In deze masterclass maak je een start met strategische personeelsplanning voor jouw afdeling/organisatie tijdens een praktische cursus waarbij de theorie wordt vertaald naar de praktijk. Je maakt zelf een start met SPP waardoor je na deze masterclass verdere uitwerking en implementatie binnen jouw organisatie ter hand kunt nemen.