Vrijwel alle organisaties maken momenteel keuzes in hoe zij technologie zien en/of toepassen. Ook Randstad heeft de impact van technologie hoog op de agenda staan. Onze keuze is om technologie in te zetten voor de beste persoonlijke ervaring. Zo helpen we kandidaten en klanten hun ware potentieel te bereiken. Vooruitgang die ieder van ons helpt. Dit vatten we samen in onze merkbelofte: Human Forward. 

zo kan je vooruitkijken op nieuwe technologie

Technologie wordt nu vaak nog ingezet voor efficiency en kostenbesparing. In de toekomst zal techniek vooral worden gebruikt om het ons makkelijker te maken. Wat de gevolgen voor de arbeidsmarkt en welvaart zijn, weten we nog niet precies. Maar de impact gaat hoe dan ook groot zijn. Ter overweging en inspiratie interviewen we mensen over de impact die technologie heeft op hun organisatie of leven. 

Ook al is er nog veel onduidelijk, als werkgever kan je anticiperen op de technologische ontwikkelingen. Blijf zelf leren en onderzoeken hoe data en technologie je bedrijf kunnen innoveren. Omring je daartoe met experts, bezoek seminars en congressen en trek mensen aan met kennis van technologie. Daarnaast doe je er goed aan om een werkomgeving te faciliteren waarin:

  • je werknemers fouten mogen maken, zodat ze kunnen experimenteren en mogen ondernemen
  • soms helpt het om hier speciaal een nieuw onderdeel of afdeling voor op te zetten
  • vragen stellen normaal is, zodat medewerkers aan elkaar kunnen vragen hoe een bepaalde techniek werkt
  • geaccepteerd wordt dat de wereld verandert
  • de technologische vooruitgang wordt omarmd.