Leer snel en slim werken met ITIL® en richt je ICT-servicemanagement processen zo effectief mogelijk in! Deze online ITIL® introductie is geschikt voor starters die overwegen de ITIL® werkwijze te gaan hanteren, maar nog geen kennis van de methode en werkwijze hebben.

ITIL® staat voor Information Technology Infrastructure Library. Dit is een effectieve standaard voor het inrichten van je IT Service Management. Wil je weten hoe ITIL® werkt en hoe je het kan inzetten? Start dan vandaag nog met deze introductietraining. 

hoe ziet de online training ITIL® eruit?

Je leert de basis van ITIL® op een effectieve en compacte manier. Een ideale en toegankelijke warming-up, om later op te gaan voor je officiële ITIL® certificering te gaan.

De online training bestaat uit video’s en opdrachten die je op je laptop of tablet kan bekijken en maken. De training is zo opgebouwd dat je er maar 5 tot 10 minuten per dag mee bezig bent. Zo weet je zeker dat je er aan toe komt. Tussen een vergadering door, onderweg naar je werk in de trein of ‘s avonds thuis op de bank voordat je favoriete programma begint. Super handig dus!

Werk je (nog) niet via Randstad, maar wil je wel graag online trainingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen? Met een Mijn Randstad account heb je altijd toegang tot al onze online trainingen en cursussen. Maak je account hier gratis aan.

na het behalen van deze online training:

 • weet je wat ITIL® precies inhoudt
 • kun je de werkwijzen toepassen in jouw eigen werk
 • heb je kennisgemaakt met het scala aan aspecten van het ITIL®-framework

En natuurlijk toon je hiermee aan bij ons of aan andere werkgevers dat je jezelf blijft ontwikkelen. Zo vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt, kan je sneller een volgende stap zetten en maak je je eigen werk een stuk leuker! 

 • als je nog niet staat ingeschreven bij Randstad, maak je eerst een account aan door je in te schrijven bij Randstad 
 • om naar het opleidingsaanbod te gaan open je 'Mijn Randstad
 • scroll naar beneden en klik op de banner 'Mijn ontwikkeling' 
 • zoek de cursus ‘Introductie ITIL’ 
 • gelukt! Je kan direct starten
 • Wat is ITIL®?

  ITIL® staat voor Information Technology Infrastructure Library. Dit is een effectieve standaard voor het inrichten van je IT Service Management. Wil je weten hoe ITIL® werkt en hoe je het kan inzetten? Start dan vandaag nog met deze introductietraining. Meld je hier aan!

 • Hoe ziet de online training ITIL® eruit?

  Je leert de basis van ITIL® op een effectieve en compacte manier. Een ideale en toegankelijke warming-up, om later op te gaan voor je officiële ITIL® certificering te gaan. De online training bestaat uit video’s en opdrachten die je op je laptop of tablet kan bekijken en maken. De training is zo opgebouwd dat je er maar 5 tot 10 minuten per dag mee bezig bent. Zo weet je zeker dat je er aan toe komt. Tussen een vergadering door, onderweg naar je werk in de trein of ‘s avonds thuis op de bank voordat je favoriete programma begint. Benieuwd naar de training? Meld je dan hier aan!