Heb je interesse om je om te scholen in de IT, maar weet je nog niet of je IT leuk vindt en welke banen bij je talenten passen? Volg dan de online IT-loopbaanoriëntatie Pathways. Met Pathways creëer je in vier weken je eigen studie- en loopbaanpad in de techwereld. Klinkt goed, toch?

Pathways is een hands-on IT-loopbaanprogramma waarin deelnemers binnen vier weken hun tech studie en carrièrepad inzichtelijk hebben. Zo leer je de basis van programmeren (HTML, CSS, Javascript en Python), de cloud begrijpen, krijg je een introductie in UX/UI Design en Data Analytics en een kijkje in CRM/Salesforce. Ook word je wegwijs in de IT-branche, leer je een eigen leerpad te maken op diverse learning IT-platforms, en krijg je inzicht in de vereiste skills en vaardigheden. Alles is erop gericht om binnen een maand een Career Development Planning te hebben.

wat ga je doen tijdens pathways?

Je doet ervaring op met programmeren, cloud computing, Salesforce, techsupport, data-analyse, UX en digital marketing en je wordt wegwijs in IT-carrières. Via pathways krijg je inzicht in tech-banen in alle sectoren. Wel zo handig!

Werk je (nog) niet via Randstad, maar wil je wel graag online trainingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen? Met een Mijn Randstad account heb je altijd toegang tot al onze online trainingen en cursussen. Maak je account hier gratis aan.

Na het volgen van Pathways kun je je eigen talenten matchen met een IT-baan en weet je welke studiepad je moet gaan volgen om daar te komen. Het eindresultaat? Je weet welk type IT-team en organisatie bij je past, welke banen of rollen je ambieert, welke technologieën je aanspreken en heb je jouw T-shaped skills inzichtelijk. 

wat weet ik na het volgen van pathways?

 • Welk type IT-team bij je past
 • welke 10 tech vacatures op jouw lijf zijn gesneden
 • welke technologieën jouw voorkeur hebben
 • welk T-Shape doel je voor ogen hebt en wat je nog moet leren om daar te komen
 • welke opleidingen en certificaten bij je passen

Om je aan te kunnen melden voor deze opleiding moet je werkzaam zijn via Randstad

 • open 'Mijn Randstad' en klik op 'Mijn ontwikkeling'
 • zoek de cursus ‘Pathways parttime: de IT-loopbaanoriëntatie’ 
 • schrijf je in en wacht op de bevestiging
 • jouw contactpersoon bij Randstad moet daarna de inschrijving goedkeuren
 • klaar! De opleider nodigt je uit voor de cursus
 • Wat kan ik na de Pathways IT-loopbaanoriëntatie?

  Na het volgen van Pathways kun je je eigen talenten matchen met een IT-baan en weet je welke studiepad je moet gaan volgen om daar te komen. Het eindresultaat? Je weet welk type IT-team en organisatie bij je past, welke banen of rollen je ambieert, welke technologieën je aanspreken en heb je jouw T-shaped skills inzichtelijk. Benieuwd naar de cursus? Meld je dan hier aan!

 • Wat is Pathways?

  Pathways is een hands-on IT-loopbaanprogramma waarin deelnemers binnen vier weken hun tech studie en carrièrepad inzichtelijk hebben. Zo leer je de basis van programmeren (HTML, CSS, Javascript en Python), de cloud begrijpen, krijg je een introductie in UX/UI Design en Data Analytics en een kijkje in CRM/Salesforce. Ook word je wegwijs in de IT-branche, leer je een eigen leerpad te maken op diverse learning IT-platforms, en krijg je inzicht in de vereiste skills en vaardigheden. Alles is erop gericht om binnen een maand een Career Development Planning te hebben. Benieuwd naar de cursus? Meld je dan hier aan!