Wil je jouw communicatieve vaardigheden verbeteren en efficiënter (samen)werken? Volg dan de online training effectief communiceren! Binnen een week heb je alle kennis in huis om gelijk toe te passen in de praktijk. Klinkt goed toch?

► aanmelden voor de training

De online training bestaat uit video’s en opdrachten die je op je laptop of tablet kan bekijken en maken. De training is zo opgebouwd dat je er maar vijf tot tien minuten per dag mee bezig bent. Zo weet je zeker dat je er aan toe komt. Tussen een vergadering door, onderweg naar je werk in de trein of ‘s avonds thuis op de bank voordat je favoriete programma begint. Super handig dus!

Werk je (nog) niet via Randstad, maar wil je wel graag online trainingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen? Met een Mijn Randstad account heb je altijd toegang tot al onze online trainingen en cursussen. Maak je account hier gratis aan.

Na het afronden van de online training effectief communiceren:

 • ken je het belang van goede communicatie
 • zijn je communicatieve vaardigheden verbeterd
 • en bezit je een aantal communicatietechnieken

En natuurlijk toon je hiermee aan bij ons of aan andere werkgevers dat je jezelf blijft ontwikkelen. Zo vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt, kan je sneller een volgende stap zetten en maak je je eigen werk een stuk leuker! 

 • als je nog niet staat ingeschreven bij Randstad, maak je eerst een account aan door je in te schrijven bij Randstad 
 • om naar het opleidingsaanbod te gaan open je 'Mijn Randstad' 
 • scroll naar beneden en klik op de banner 'Mijn ontwikkeling' 
 • zoek de cursus ‘Effectief communiceren in het kort”’ 
 • gelukt! Je kan direct starten

► Heb je toegang tot Mijn Ontwikkeling? Klik dan hier.

veelgestelde vragen over de training 'effectief communiceren'

 • wat houdt effectief communiceren in?

  Communicatie is dé sleutel voor een succesvolle en effectieve samenwerking! Effectief communiceren betekent dat jouw boodschap overkomt bij de ander zoals je het bedoeld hebt. Maar ook dat je goed kan achterhalen wat je gesprekspartner bezighoudt, om direct tot oplossingen te komen en de juiste beslissingen te nemen. Zonder duidelijke communicatie kom je dus nergens, of in ieder geval niet op de meest effectieve manier. Zowel offline als online helpt effectieve communicatie jou en je collega’s om elkaar beter te begrijpen. 

 • wat kan ik na de online training effectief communiceren?

  Na de training effectief communiceren ken je het belang van goede communicatie en bezig je een aantal basistechnieken omtrent communicatie. Wil jij ook je communicatieve vaardigheden verbeteren? Meld je dan hier aan!

 • hoe ziet de online training effectief communiceren eruit?

  De online training bestaat uit video’s en opdrachten die je op je laptop of tablet kan bekijken en maken. De training is zo opgebouwd dat je er maar 5 tot 10 minuten per dag mee bezig bent. Zo weet je zeker dat je er aan toe komt. Nieuwsgierig naar de training? Meld je hier gratis aan!