ontdek jouw loopbaanmogelijkheden 

Als je een keuze moet maken over je loopbaanontwikkeling komt er best veel op je af. Wat is er allemaal mogelijk? Welke baan past bij mij? En hoe zien de dagelijkse werkzaamheden eruit? Of je nu net start met werken of een nieuwe uitdaging zoekt, we helpen je graag op weg.  

Met de serie 100 banen in 100 dagen, krijg je een kijkje in de wereld van werk en ontdek je misschien wel wat goed bij jou past.  En in de serie Randstad Hijack laten we  je zien welke banen bij je vaardigheden passen. Zo weet je precies van elke baan wat je kunt verwachten. Kijk je mee? 

hulp nodig bij je loopbaanoriëntatie?

Twijfel je na het zien van de video’s nog steeds over welke baan je wilt? Doe dan onze beroepskeuzetest of ga in gesprek met een loopbaanadviseur. Die geeft je loopbaanadvies om samen de richting te vinden die bij jou past.  

Of heb je een baan gevonden die helemaal bij je past, maar nog niet de geschikte opleiding op zak? Ontdek dan de opleidingsmogelijkheden van Randstad Boost. Zo zorgen we er samen voor dat je op de juiste plek terecht komt.