is dat een báán?!

We geven je het hele jaar door een inkijkje in beroepen waarvan je denkt: "Is dat een báán?!". We nemen we je mee in een beroep waarvan je niet verwacht dat het een beroep is.

Elke dag je duikpak aan en... de golfbaan op? Jazeker! Want Nicky is een golfballenduiker. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en duikt nu, door weer en wind, het water in op zoek naar honderden golfballen. Of herken je jezelf in zeewierboerin Loïs, die zeewier oogst op een zeewierboerderij.

is dat een baan?!

welke baan past bij jou?

Als je een keuze moet maken over je nieuwe baan kan er veel op je af komen. Wat is er allemaal mogelijk? Welke baan past bij mij? En hoe zien de dagelijkse werkzaamheden eruit? Of je nu net start met werken of een nieuwe uitdaging zoekt, we helpen je graag op weg. 

Met de serie 100 banen in 100 dagen, krijg je een kijkje in de wereld van werk en ontdek je misschien wel wat goed bij jou past. Zo weet je precies van elke baan wat je kunt verwachten. Ook banen waarvan je misschien niet eens wist dat het een baan is! Kijk je mee? 

► Wil je meer weten over welke banen bij je vaardigheden passen? In de serie Randstad Hijack laten we je dit zien.

hulp nodig bij je loopbaanoriëntatie?

Twijfel je na het zien van de video’s nog steeds over welke baan je wilt? Doe dan onze beroepskeuzetest of ga in gesprek met een loopbaanadviseur. Die geeft je loopbaanadvies om samen de richting te vinden die bij jou past.  

Of heb je een baan gevonden die helemaal bij je past, maar nog niet de geschikte opleiding op zak? Ontdek dan de opleidingsmogelijkheden van Randstad opleidingen en trainingen. Zo zorgen we er samen voor dat je op de juiste plek terecht komt.