De coronacrisis treft Nederland hard en vraagt vooral veel van zorginstellingen en haar medewerkers. Hoe kunnen we hen voorbereiden op morgen? We willen deze harde werkers graag steunen door wat werk uit handen te nemen. We hebben de krachten van onze afdelingen gebundeld om zo een stuk recruitment en management van zorginstellingen over te nemen. Zo kunnen zij zich volledig richten op het bieden van de beste zorg voor iedereen.

onze extra steun voor hr-afdelingen

Zorgmedewerkers hebben het al druk genoeg met het uitvoeren voor hun zorgtaken. Wij hebben helaas geen verstand van verzorging, maar wel van andere zaken: werving en organisatie. Hiermee dragen we hopelijk samen bij aan het ontlasten van zorginstellingen.

1. recruitment en intercedenten

Nieuwe medewerkers zoeken voor een specifieke taak: dat kan nog vrij lastig zijn. Om die zorgtoppers te vinden, zetten we graag onze gespecialiseerde recruiters in. Zij kunnen per direct inspringen bij een recruitmentafdeling of helpen bij processen. Daarnaast hebben we ook een groep intercedenten met ervaring in het selecteren en binden van nieuwe medewerkers. Ook zij kunnen direct HR-afdelingen steunen met de opvang, selectie en inzet van de lading aan nieuwe medewerkers en vrijwilligers.

2. management van vrijwilligers en zorgprofessionals

Met een toestroom van vrijwilligers en nieuw zorgpersoneel kan extra hulp bij planningen erg handig zijn. Waarvoor kunnen we deze medewerkers inzetten en waar niet? Met de inzet van onze systemen, werkprocessen en medewerkers geven we hier invulling aan. Zo worden zorginstellingen gesteund bij het plannen van de inzet van deze extra krachten en worden er pools gecreëerd met daarbij aandacht voor de juiste kwalificaties en het voorkomen van kruisbesmetting. Tenslotte maken we de registratie van de vrijwilligers op orde, terwijl we voor de (oud-)zorgprofessionals de verloning regelen.

al druk in de weer bij gelre ziekenhuizen

Ondertussen hebben we het zorgpersoneel van de Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen kunnen helpen bij hun coördinatie. Hier doen we nu veel ervaring op die we natuurlijk snel met andere zorginstellingen willen delen. 

Geïnteresseerd in een van onze services voor zorginstellingen? We bespreken graag wat er mogelijk is en hoe we jou het best kunnen helpen. Neem contact met ons op, en hopelijk spreken je snel.