hoe werkt detachering?

Detachering is een flexibele arbeidsoplossing. De arbeidsovereenkomst kan variëren in duur en het biedt flexibiliteit voor zowel werkgevers als werknemers. Versterking nodig voor een paar maanden of juist een paar jaar? Wij stellen geschikte kandidaten beschikbaar en blijven formeel de werkgever. Alle administratie verzorgen wij dus voor je. Mooi toch? Detacheren zorgt voor zekerheid, gemak en het werkgeversrisico ligt ook bij ons! Lees meer over detachering in Maastricht!

wat zijn de kosten?

Vooraf bepaal je het minimum aantal uur dat wordt opgenomen in het contract en je betaalt per gewerkt uur van de medewerker. Het verschilt dus per opdracht wat je betaalt voor een werknemer. Hoe je het bedrag berekent? Heel makkelijk, door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met de omrekenfactor. Met het getal van de omrekenfactor bereken je wat de medewerker uiteindelijk per uur gaat kosten! Lees hier meer over kosten van detachering.

bedrijven waar we mee samenwerken

Van callcenter werk tot organisaties in het onderwijs. Op bijna elk vakgebied hebben wij wel een mooie samenwerking. Ook op het gebied van detachering in Maastricht hebben wij mooie samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als Laura Staalcenter Maastricht, Zuyd Hogeschool, Mercedes, MECC en DSV! Meer van onze klanten zien? Bekijk onze topwerkgevers pagina!

waar vind je ons?

Of we alleen doen aan detachering in Maastricht? Nee, je vindt je ons door heel het land natuurlijk! Zo kan je in elke regio aan kandidaten worden geholpen. Selecteer jouw plaats of regio en kijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn of neem contact op met onze specialisten uit jouw vakgebied. We helpen je graag verder!

aan de slag met detacheren

Op zoek naarnieuwe talenten voor je organisatie voor detachering in Maastricht? We vinden de juiste kandidaat voor jou. 

ben je op zoek naar werk?

Bekijk dan hier alle vacatures in jouw regio! 

Randstad is altijd in de buurt, waar je bedrijf zich ook bevindt. Je bent van harte welkom op één van onze kantoren voor detachering in Maastricht:

 

vul het contactformulier in

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Randstad gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.