hoe werkt detachering?

Detachering is een flexibele arbeidsoplossing. Het biedt flexibiliteit voor zowel werkgevers als werknemers en kan variëren in duur. Een project voor een paar maanden of juist een paar jaar? Het kan allemaal! Wij stellen de juiste talenten beschikbaar en blijven formeel de werkgever. Alle administratie verzorgen wij dus voor je. Fijn toch? Detacheren zorgt voor zekerheid, gemak en het werkgeversrisico ligt ook bij ons! Lees meer over detachering in Den-Haag!

wat zijn de kosten?

Per opdracht verschilt het wat je betaalt voor een werknemer. Je betaalt per gewerkt uur van de medewerker en het minimum aantal uur dat wordt opgenomen in het contract bepaal je vooraf. Hoe we dit berekenen? Simpel, we vermenigvuldigen het bruto uurloon met de omrekenfactor. Met het getal van de omrekenfactor bereken je wat de medewerker uiteindelijk per uur gaat kosten! Lees hier meer over kosten van detachering.

bedrijven waar we mee samenwerken

Van logistieke bedrijven tot organisaties in de techniek. In allerlei verschillende vakgebieden hebben we mooie samenwerkingen. Ook op het gebied van detachering in Den-Haag! Zo werken we nauw samen met bedrijven als Vluchtelingenwerk, Geschillencommissie, Haga ziekenhuis, GGD Haaglanden en Gemeente Den Haag! Meer van onze klanten zien? Bekijk onze topwerkgevers pagina!

waar vind je ons?

Naast detachering in Den Haag vind je ons natuurlijk door heel het land! Wij willen dat je in elke regio aan kandidaten geholpen kan worden. Selecteer jouw plaats of regio en kijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn of neem contact op met onze specialisten uit jouw vakgebied. We helpen je graag verder!

aan de slag met detacheren

Op zoek naar een werknemer voor je bedrijf voor detachering in Den Haag? We vinden de juiste kandidaat voor jou. 

ben je op zoek naar werk?

Bekijk dan hier alle vacatures in jouw regio! 

Waar je bedrijf zich ook bevindt, Randstad is altijd in de buurt. Je bent van harte welkom op één van onze kantoren voor detachering in Den Haag:

 

vul het contactformulier in

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Randstad gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.