hoe werkt detachering?

Detachering is een flexibele arbeidsoplossing. Het biedt flexibiliteit voor zowel werkgevers als werknemers en kan variëren in duur. Een project voor een paar maanden of juist een paar jaar? Het kan allemaal! Wij stellen de juiste talenten beschikbaar en blijven formeel de werkgever. Alle administratie verzorgen wij dus voor je. Fijn toch? Detacheren zorgt voor zekerheid, gemak en het werkgeversrisico ligt ook bij ons! Lees meer over detachering in Amsterdam!

wat zijn de kosten?

Het verschilt per opdracht wat je betaalt voor een werknemer. Je betaalt per gewerkt uur van de medewerker en het minimum aantal uur dat wordt opgenomen in het contract bepaal je vooraf. Hoe dit wordt berekend? Heel makkelijk, door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met de omrekenfactor. Met het getal van de omrekenfactor bereken je wat de medewerker uiteindelijk per uur gaat kosten! Lees hier meer over kosten van detachering.

bedrijven waar we mee samenwerken

Van hospitality tot organisaties in de zorg. We werken samen met allerlei bedrijven uit verschillende vakgebieden. Ook op het gebied van detachering in Amsterdam hebben wij mooie samenwerkingen. Zo werken we nauw samen met bedrijven als Coty, Vluchtelingenwerk, Uber, RELX en DPG Media! Meer van onze klanten zien? Bekijk onze topwerkgevers pagina!

waar vind je ons?

Naast detachering in Amsterdam vind je ons natuurlijk door heel het land! Zo zorgen we ervoor dat je in elke regio aan kandidaten kan worden geholpen. Selecteer jouw plaats of regio en kijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn of neem contact op met onze specialisten uit jouw vakgebied. We helpen je graag verder!

aan de slag met detacheren

Op zoek naar een werknemer voor je bedrijf voor detachering in Amsterdam? We vinden de juiste kandidaat voor jou. 

ben je op zoek naar werk?

Bekijk dan hier alle vacatures in jouw regio! 

vul het contactformulier in

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Randstad gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.