Als je stappen wilt maken in de techniek dan is het belangrijk om de juiste diploma's en certificaten te hebben. Voor vele banen in de techniek is namelijk een vakdiploma vereist. Randstad Vakschool Techniek biedt verschillende erkende werken en leren trajecten aan in de bouw, metaal, procesindustrie en machine- en apparatenbouw. Of je nu een starter bent of wilt overstappen naar de technische branche. 

werken en leren

Randstad Vakschool Techniek biedt de oplossing als je je verder wilt ontwikkelen in de techniek of als je je wilt laten omscholen in de techniek. Wij bieden verschillende opleidingstrajecten binnen de techniek. Bij ons werk en leer je tegelijk. Zo kan je je namelijk verder ontwikkelen in jouw vakgebied én daarbij nog eens geld verdienen. Wij investeren graag in gemotiveerde vakmensen. 

opleidingen in de techniek

 • opleiding tot lasser

  Als lasser kan je bijvoorbeeld werken in de machine industrie, scheepsbouw of carrosseriebouw. Een allround lasser heeft een vaste hand en is in staat om systematisch en geconcentreerd te werken. Een leuke baan als je van afwisseling houdt.

 • opleiding tot operator

  Via Randstad kan je aan de slag als operator A of B. Een operator bewaakt en bedient het productieproces en behoud het zicht op de werking van installaties en processen. Als operator leer je ook verbeteringen van productieprocessen door te voeren en diverse onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Interesse? Solliciteer dan op één van onderstaande opleidingstrajecten.

 • opleiding tot monteur

  De techniek is steeds in beweging en de vraag naar monteurs neemt toe. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het in goede conditie houden van machines en installatie. Wij bieden diverse opleidingstrajecten van service monteur tot allround monteur technische dienst. Bekijk de mogelijkheden en solliciteer! 

 • opleiding tot verspaner

  Er is veel vraag naar verspaners. De verspaningstechniek is een verzamelterm voor bewerkingen waarbij je met behulp van machines of gereedschap materiaal weghaalt. Dit kan met behulp van slijpen, boren, frezen, schaven, draaien en vijlen. De verspaners in de metaalindustrie werken met de modernste computergestuurde machines. Wij bieden een opleiding tot cnc-operator. naar de leerling CNC-verspaner vacature.

 • je lerend werkt
 • je persoonlijke begeleiding krijgt van één van onze opleidingsadviseurs
 • jouw ontwikkeling bij ons centraal staat
 • je aan het einde van het traject een landelijk erkend diploma in ontvangst neemt
 • je aan het einde van het traject verzekerd bent van een duurzame baan in een kansrijke sector