opleidingen in de techniek

Om echt stappen kunnen maken binnen de techniek is het beschikken over de juiste papieren van groot belang. Of het nu gaat om een functie als operator, monteur of plaatwerker. Voor de meeste banen in de techniek is een vakdiploma vereist. Randstad biedt jou daarom een brede keus aan erkende opleidingen en digitale trainingen. Nog beter worden in je huidige vak, of juist een stap maken naar de techniek? Ontdek dan onze opleidingsmogelijkheden. Wij bieden opleidingstrajecten in de procestechniek, machine- en apparatenbouw, metaal en bouw.

vakschool Techniek (BBL)

Ben je starter en wil je werken en leren tegelijk? Of werk je in een andere branche en wil je graag binnen de techniek aan de slag? Geef je dan op voor het Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) traject. Zo kun je je verder ontwikkelen in jouw vakgebied én daarbij geld verdienen. Randstad Vakschool is er voor iedereen die verder wil komen in de techniek, maar niet beschikt over de juiste kennis of diploma. We investeren graag in gemotiveerde vakmensen.

Randstad techpool

Samen met het Brainport Industries College leiden wij circa 200 mensen op voor een baan in de techniek. Door onze opleidingspartners word je opgeleid tot vakvolwassen technicus en scholen we je bij binnen jouw vakgebied. Na afronding van de opleiding, kom je in de Techpool en krijg je een jaarcontract bij Randstad. Tijdens dit jaar werk je bij één of meerdere bedrijven aangesloten bij het Brainport Industries College. Solliciteer op één van de openstaande vacatures voor de Randstad Techpool. Interesse in de Vakschool techniek of de Randstad Techpool? Stuur ons een e-mail. En ontdek jouw mogelijkheden!

opleiding tot lasser

Als lasser kan je werken in diverse sectoren. Denk aan de machine industrie, scheepsbouw of carrosseriebouw. Een allround lasser beschikt over een vaste hand en ben je in staat om systematisch en geconcentreerd te werken. Een leuke baan als je van afwisseling houdt. Lasser worden iets voor jou? Solliciteer dan naar de mogelijkheid om opgeleid te worden!

bekijk de mogelijkheden

leerling operator A en B

Randstad biedt je de mogelijkheid om aan de slag te gaan als operator. Dat kan binnen de functie van operatot A of B. Een operator bewaakt en bedient het productieproces en behoud het zicht op de werking van installaties en processen. Als operator leer je ook verbeteringen van productieprocessen door te voeren en diverse onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Interesse? Solliciteer dan op één van onderstaande opleidingstrajecten.

> leerling operator B
> leerling procesoperator

leerling monteur

De techniek is continue in ontwikkeling en de vraag naar monteurs neemt toe. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het in goede conditie houden van machines en installatie. Wij bieden diverse opleidingstrajecten van service monteur tot allround monteur technische dienst. Bekijk de mogelijkheden en solliciteer!

> leerling service monteur

verspaner

Er is een grote vraag naar mensen in de verspaningstechniek. Het is een verzamelterm voor bewerkingen waarbij met behulp van machines of gereedschap materiaal wordt weggehaald. Dit kan met behulp van slijpen, boren, frezen, schaven, draaien en vijlen. De verspaners in de metaalindustrie werken met de modernste computergestuurde machines. Wij bieden een opleiding tot cnc-operator.

> leerling CNC-verspaner

de leukste banen in de techniek!

Randstad heeft een groots netwerk aan technische banen bij de mooiste opdrachtgevers. Wil jij bouwen aan je toekomst in de installatietechniek, metaal of procesindustrie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt bij ons bijvoorbeeld werken als operator bij ASML. Als lasser kun je een baan vinden bij Stork. De baan van monteur techniek vind je o.a. bij Nedtrain. Factory Field Engineer worden? Als je beschikt over de juiste ervaringen, kun je bij Philips een leuke functie tegemoet zien!

naar alle technische vacatures