een nieuwe baan binnen handbereik met een persoonlijk aanpak die werkt

Op zoek moeten naar een nieuwe baan is best ingrijpend. Naast emoties die erbij komen kijken zijn er ook veel praktische aspecten. Hoe ga ik om met deze verandering? Wat betekent dit voor mij? Hoe vind ik zo snel mogelijk weer een nieuwe baan? Maak ik nog wel kans op de huidige arbeidsmarkt.

een persoonlijk outplacementtraject 

Gelukkig hoef je deze uitdaging niet alleen aan te gaan. Randstad staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou een baan te zoeken die past bij jouw wensen. We kiezen voor jou de juiste aanpak, gekoppeld aan een persoonlijke adviseur.

ervaringen outplacementtraject via randstad

jouw adviseur

Of je nu nog weinig ervaring hebt of juist een ervaren 50-plusser bent, jouw adviseur weet precies hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt. Je ervaart direct het voordeel van de contacten die Randstad heeft met duizenden bedrijven. Ons slagingspercentage is hoog: 75% van de mensen voor wie wij werken vindt binnen 6 maanden een nieuwe baan. 

wat kun je verwachten?

Je adviseur start met een arbeidsmarktwaardescan. Met deze scan brengt hij of zij de kansen op de arbeidsmarkt in kaart. Welke opleidingen heb je gedaan en zijn deze nog toereikend om een nieuwe baan te vinden? Hoeveel vacatures zijn er in die richting? Daarnaast ga je in gesprek over jouw talenten en wensen. Welke banen vind je leuk? Op basis hiervan stellen jullie een plan op om samen naar jouw nieuwe baan toe te werken.

een helder plan

Als het plan helder is gaan jullie direct de arbeidsmarkt op. Welke vacatures zijn waar te vinden? Hoe kun je het beste zoeken en gevonden worden? Hoe solliciteer je succesvol? Je adviseur ondersteunt je met het onderbouwen van je motivatie, je persoonlijke presentatie en je cv. Ook onderneem je samen met de adviseur sollicitatieactiviteiten. Individueel, in een training en/of in jobcenter- en netwerkbijeenkomsten.

werkinzicht: alles bij de hand

Via de internet portal WerkInzicht heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot vragenlijsten en testen, werkboekoefeningen en leesteksten gericht op alles wat met het vinden van werk te maken heeft. Daarnaast staan in WerkInzicht alle banen van Randstad Nederland en ruim 95% van de openbare vacatures in de Nederlandse arbeidsmarkt. De portal is gemakkelijk in gebruik en biedt een overzicht van al je activiteiten. Ook je huidige werkgever kan inloggen en zo kun je gemakkelijk je sollicitatieactiviteiten bespreken.