Op dit moment zijn er in Nederland meer dan 200.000 openstaande vacatures die natuurlijk allemaal gevuld moeten worden met de juiste kandidaten. Best een flinke klus! Daarom heeft Randstad RiseSmart iets nieuws: FirstLook.

Met FirstLook krijgen recruiters en hr-managers meteen inzicht in onze RiseSmart-database met kandidaten van over de hele wereld. Dit is dus ook voor internationale bedrijven toegankelijk. Het doel van FirstLook: dat alle werkzoekenden sneller een baan vinden waar ze blij van worden, en jij nóg sneller de perfecte kandidaat! 

Meer weten over FirstLook? Neem contact met ons op.

specifiek zoeken naar geschikte kandidaten

Je doorzoekt de database op basis van functietitel, vaardigheden en locatie en krijgt zo direct inzicht in de persoonlijke profielen van kandidaten die bij de vacature passen. Daarna leg je laagdrempelig contact met werkzoekenden die op korte termijn beschikbaar zijn. Zo kom je er heel snel achter of een kandidaat bij jouw organisatie of opdrachtgever past en welke waarde ze toevoegen. Eén klik op de knop en je maakt kennis. Zo neem je heel snel die nieuwe medewerker aan.

Wil je graag meer weten over FirstLook of meteen toegang krijgen? We helpen je graag!
 

Neem contact met ons op