In deze krappe arbeidsmarkt moet je, als ondernemer/werkgever, alle zeilen bijzetten om je organisatie draaiend te houden. De oorzaken van het tekort aan personeel zijn complex en vragen om een aanpak voor de lange termijn. Maar voor jouw organisatie heb je vandaag al oplossingen nodig. Daar helpen we je graag bij in deze paper, met heldere informatie over de stand van zaken op de arbeidsmarkt en praktische tips die je meteen kunt gebruiken om je personeelstekort aan te pakken.

de schaarste: cijfers & oorzaken

Hoe is de huidige schaarste ontstaan? In de paper lees je welke oorzaken de arbeidsmarktdeskundigen zien en en wat we, met elkaar, kunnen doen om te zorgen dat het personeelstekort structureel wordt opgelost. 

10 praktische tips om je personeelstekort aan te pakken

Om in deze krappe arbeidsmarkt nieuwe medewerkers te vinden, moet je zo creatief mogelijk zijn en uit je comfortzone durven te stappen. Onze tips geven je inspiratie én houvast om dat te doen. Tegelijkertijd moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat je huidige medewerkers niet naar een andere werkgever vertrekken. Met onze praktische ideeën om je medewerkers te behouden voor jouw bedrijf kun je vandaag al van start.

vul onderstaand formulier in om de paper te downloaden

Je krijgt een bevestiging per mail met een downloadlink voor de paper. Op basis van deze download houden we je ook in de toekomst op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

whitepaper schaarste op de arbeidsmarkt