Er is er een jarig! Randstad Inhouse Services viert haar zilveren jubileum. Al 25 jaar verbinden we onze klanten aan de juiste flexwerkers, als resultaat van een bijzondere vorm van dienstverlening. Onze medewerkers organiseren de personeelsplanning bij de klant in huis, ondersteund door de procesexperts van Randstad. 

Wij vieren dit jubileum met een online klantevent en een speciaal jubileum magazine.

jubileum magazine

In ons jubileum magazine kijken we binnen bij onze klanten: 
Apollo Tyres, Auping, DAF, DSV, vidaXL.
We blikken terug en kijken vooruit. Dit magazine is een ode aan de klant en natuurlijk de toppers die ons bedrijf maken tot wat het is: de flexwerkers.

online event: vernieuwende blik op de arbeidsmarkt nodig

Tijdens ons online event is Merel Westrik in gesprek met CEO Jacques van den Broek en een aantal klanten over actuele thema’s als schaarste op de arbeidsmarkt, het SER-advies.

onze klanten en flexwerkers in het zonnetje

Heeft jouw organisatie in productie, logistiek of in een andere sector tijdelijk personeel nodig voor de korte of lange termijn? Randstad Inhouses Services helpt al een kwart eeuw lang bij het organiseren van de factor ‘arbeid’. Uit onze grote flexpool vol gemotiveerde talenten vinden we de juiste flexmedewerker. In dit magazine krijg je een inkijkje in de praktijk van onze klanten die eigenlijk vooral onze partners zijn. Zij vertellen over hun ervaringen met Randstad Inhouse Services. Wil je dit magazine lezen? Vul dan je gegevens in, dan zorgen we dat je het jubileum magazine snel ontvangt.

randstad inhouse online event; een vernieuwende kijk op de arbeidsmarkt