dikwandig cv-monteurs vacatures

Klantenservice zakelijk solliciteer zonder CV, ABN AMRO

 • Nijmegen
 • € 15,00 - 16,00 per uur
 • 24 - 40 uur, 3 - 5 dagen p.w.
 • MBO, HAVO, VWO
 • ABN AMRO

Een baan die bij je toekomst past in plaats van je verleden! Op deze uitdagende en unieke klantenservice functie solliciteer je niet op de normale manier met je cv. We dagen je uit om een aantal kleine games te maken die bepalen of jij gaat uitblinken op deze functie.Je komt te werken bij een van de grootste banken van Nederland. ABN AMRO is op zoek naar nieuwe klantenservice ...

bekijk vacature

Klantenservice particulier solliciteer zonder CV, ABN AMRO

 • Nijmegen
 • € 15,00 - 16,00 per uur
 • 24 - 40 uur, 3 - 5 dagen p.w.
 • MBO, HAVO, VWO
 • ABN AMRO

Een baan die bij je toekomst past in plaats van je verleden! Op deze uitdagende en unieke klantenservice functie solliciteer je niet op de normale manier met je cv. We dagen je namelijk uit om een aantal kleine games te maken, die bepalen of jij gaat uitblinken op deze functie.Je komt te werken bij een van de grootste banken van Nederland. ABN AMRO is op zoek naar nieuwe klantenservice ...

bekijk vacature

Klantenservice medewerker solliciteer zonder CV, ABN AMRO

 • Diemen
 • € 15,00 - 16,00 per uur
 • 24 - 40 uur, 3 - 5 dagen p.w.
 • MBO, HAVO, VWO
 • ABN AMRO

Een baan die bij je toekomst past in plaats van je verleden! Op deze uitdagende en unieke klantenservice functie solliciteer je niet op de normale manier met je cv. We dagen je namelijk uit om een aantal kleine games te maken, die bepalen of jij gaat uitblinken op deze functie.Je komt te werken bij een van de grootste banken van Nederland. ABN AMRO is op zoek naar nieuwe klantenservice ...

bekijk vacature

Een dikwandig cv-monteur is iemand die zorgt dat grote gebouwen goed verwarmd worden. Denk bijvoorbeeld aan een fabriek, maar ook aan grote kantoorgebouwen, scholen of ziekenhuizen. 

Als dikwandig cv-monteur ben je elke dag bezig met het aanleggen, monteren en onderhouden van dikwandige leidingen, grote klimaatinstallaties en ketelhuizen. Jij weet elke centrale verwarming op stoom te krijgen!

Je houdt je bovendien altijd bezig met grote gebouwen, je komt dus niet in woningen. Daarom ga je vaak aan de slag in de industrie en utiliteitsbouw (gebouwen waarin geen mensen wonen). 

wat doet een dikwandig cv-monteur?

Als dikwandig cv-monteur ben je verantwoordelijk voor:

 • het installeren van cv-leidingen en cv-ketels

 • het lassen van leidingen

 • het controleren van leidingen op lekkages

 • het zelfstandig lezen van technische tekeningen

 • het onderhouden van verwarmingsinstallaties

 • het zien en oplossen van technische problemen

Wil je weten wat je gaat verdienen als dikwandig cv-monteur? Vul dan de Randstad-salarischecker snel zelf even in en ontdek wat je waard bent!  Deze tool berekent het gemiddelde loon van flexmedewerkers die als dikwandig cv-monteur via Randstad aan het werk zijn. Leeftijd, locatie of eventuele bonussen zijn hierin niet meegenomen. 

Benieuwd wat je netto overhoudt van dat salaris? Of weet je wat je netto wilt verdienen en wil je berekenen welk brutosalaris daarbij past? Check het in onze bruto netto calculator.

wanneer ga je meer verdienen als dikwandig cv-monteur?

Als dikwandig cv-monteur verdien je elk jaar meer. De sector waarin je werkt, heeft veel invloed op je loon. In sommige sectoren heb je namelijk specifieke vakkennis nodig. Heb jij die in huis? Bijvoorbeeld omdat je gespecialiseerd bent in een specifieke warmtevoorziening? Dan ligt je salaris waarschijnlijk hoger dan bij andere functies als dikwandig cv-monteur. 

Blijf daarom altijd doorleren, zodat je doorgroeimogelijkheden voor jezelf creëert!

Als dikwandig cv-monteur in de technieksector heb je altijd doorgroeimogelijkheden. Heb je al ruime ervaring als dikwandig cv-monteur en vind je het leuk om collega’s aan te sturen? Groei dan door naar een leidinggevende functie, bijvoorbeeld tot chefmonteur of tot werkvoorbereider

Als chefmonteur heb je de leiding over een team van verschillende dikwandig cv-monteurs. Jij houdt het overzicht bij een project, stuurt collega’s aan en bent eindverantwoordelijk voor het resultaat. 

In de functie van werkvoorbereider is je takenpakket nog meer uitgebreid. Je houdt je als werkvoorbereider bezig met het klantcontact, hebt een adviserende rol en begeleidt verschillende lopende projecten. Je bent zo op meerdere fronten tegelijk bezig. En je begeleidt hierbij uiteraard ook dikwandig cv-monteurs, zodat ze elk project tot een goed einde brengen.

En wil jij je doorgroeimogelijkheden vergroten? Ga dan aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Ook kijken we graag samen met je naar je loopbaanontwikkeling. Bekijk de tests, tips en trainingen

Als dikwandig cv-monteur draait je werk natuurlijk om de centrale verwarming! Die moet altijd en overal werken. Wat kan je verwachten als je gaat werken als dikwandig cv-monteur? De volgende zaken zijn goed om te weten:

dit is je takenpakket als dikwandig cv-monteur

 • installeren van cv-installaties

Als dikwandig cv-monteur ben je vaak bezig met het aanleggen en monteren van dikwandige leidingen, klimaatinstallaties en ketelhuizen. Je bent goed in het aan elkaar lassen van leidingen of het plaatsen van grote cv-ketels. Jij voelt je helemaal thuis in deze installaties en weet precies hoe ze werken

 • onderhouden van cv-installaties

Je komt als dikwandig cv-monteur op allerlei plekken om cv-installaties te controleren. Je controleert leidingen op lekkages en voert andere onderhoudswerkzaamheden uit zoals het fitten (verbinden) van cv-leidingen. Zo zorg jij ervoor dat elk gebouw lekker warm blijft! 

 • lezen van technische tekeningen

Als dikwandig cv-monteur kom je telkens in andere gebouwen. Dat is voor jou geen probleem, want je weet precies hoe je de technische tekeningen van een installatie in een gebouw moet lezen. Zo weet je altijd waar je moet zijn én wat er moet gebeuren 

 • oplossen van technische problemen

Bij een storing weet jij precies wat er te doen staat: oplossen! Met jouw technische kennis weet jij elk probleem in een centrale verwarming zo op te sporen en te verhelpen. Laat dat werk maar aan jou over! 

wie zijn je collega’s?

Als dikwandig cv-monteur werk je vaak in een team met andere dikwandig cv-monteurs. Daarnaast heb je veel contact met je chefmonteur, die jou aanstuurt en vertelt wat je precies gaat doen tijdens je werkdag. 

Omdat je als dikwandig cv-monteur veel op pad bent, kom je veel mensen tegen. Zo heb je vaak contact met andere monteurs, operators of systeembeheerders in het gebouw waar je aan het werk bent. Ook maak je vaak even een praatje met de portier of bewaker van het gebouw wanneer die je begeleidt naar de verwarmingsinstallaties. 

je werkplek: tussen de leidingen en installaties

Als dikwandig cv-monteur ben je altijd te vinden waar de leidingen en ketelhuizen ook te vinden zijn. Je werkt daarom binnen in grote gebouwen. 

Daarnaast werk je als dikwandig cv-monteur vaak in de industrie (zoals fabrieken) of in de utiliteitsbouw. Daarmee worden alle gebouwen waarin geen mensen wonen bedoeld. Denk aan kantoren, ziekenhuizen en scholen maar ook aan winkels, garages en opslagruimtes. 

Als dikwandig cv-monteur ben je vaak op pad. Soms werk je een aantal dagen of weken op dezelfde plek, wanneer er bijvoorbeeld een grote verwarmingsinstallatie geïnstalleerd moet worden. Maar soms kom je op één werkdag al bij drie verschillende gebouwen binnen om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Afwisselend werk dus!

de werktijden van een dikwandig cv-monteur

Als dikwandig cv-monteur zijn je werktijden vaak flexibel. Het ligt er ook maar net aan in welke sector je werkt als dikwandig cv-monteur. Meestal werk je doordeweeks van maandag tot en met vrijdag en heb je in het weekend lekker vrij. 

De meeste monteurs werken fulltime, maar parttime als dikwandig cv-monteur aan de slag is ook mogelijk. 

Per direct op zoek naar een korte klus? Of geïnteresseerd in een (studenten-)bijbaan? Bekijk dan de openstaande klussen op Randstad Go.

Om te starten als dikwandig cv-monteur, heb je de de opleiding Installatietechniek of opleiding Werktuigbouwkunde op mbo niveau 2 of mbo niveau 3 nodig. Hier leer je bijvoorbeeld hoe je moet lassen en leidingen kan fitten. Zo ben je goed voorbereid op alles dat je tijdens je werk tegenkomt! 

Ook vragen veel werkgevers om een VCA-diploma. Met dit diploma heb je de basiskennis van veiligheid, gezondheid en milieu op zak en weet je precies hoe je risicovolle werkzaamheden uitvoert én ongevallen op het werk voorkomt. Wel zo veilig, dus. 

Dit VCA-diploma haal je gemakkelijk via Randstad. We hebben 21 opleidingslocaties door het hele land, dus grote kans dat we dicht bij jou in de buurt zitten! En nog een voordeel: we betalen een groot deel van de kosten voor je. Lees hier alles over onze cursus voor het VCA-diploma. 

Daarnaast vinden veel werkgevers het een groot pluspunt als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Omdat je als dikwandig cv-monteur veel op pad bent, is het handig dat je zelf kan autorijden! 

En natuurlijk kan iedereen die via Randstad werkt altijd gebruikmaken van alle online trainingen en cursussen via Randstad. Je vindt ze in je Randstad-profiel onder Mijn Ontwikkeling.

Ook als je (nog) niet via Randstad werkt heb je toegang tot het opleidingsaanbod. Log direct in en ontdek wat bij je past! Nog geen Randstad-profiel? Maak er snel één aan! Bekijk hier al onze opleidingen en trainingen in de techniek.

Als dikwandig cv-monteur is het heel belangrijk dat je technisch inzicht hebt, of dat je techniek in ieder geval interessant vindt. Want met jouw technische skills zorg je dat elk gebouw lekker warm (of juist koud) blijft. 

Daarnaast zijn deze eigenschappen ook belangrijk voor een dikwandig cv-monteur:

 • zelfstandig: als dikwandig cv-monteur ben je vaak verantwoordelijk voor (een deel van) de verwarmingsinstallatie van een groot gebouw. Je vindt het leuk om die verantwoordelijkheid te hebben en weet daar ook goed mee om te gaan

 • oplossingsgericht: is er een probleem met een verwarmingsinstallatie? Dat is voor jou juist geen probleem! Jij zet jouw technische kennis zo in dat je altijd tot een oplossing komt: lukt het niet rechtsom, dan maar linksom 

 • veilig werken: als dikwandig cv-monteur kom je soms op risicovolle plekken. Gelukkig werk jij altijd netjes volgens de veiligheidsvoorschriften waardoor alles veilig verloopt

Wanneer je werkt via Randstad heb je een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • wekelijks uitbetaald worden

 • pensioenregeling als je 26 weken gewerkt hebt

 • altijd een contactpersoon waarop je terug kan vallen en om hulp kan vragen

 • via onze Randstad-app declareer je snel je gewerkte uren en heb je altijd direct overzicht over je werkrooster

 • vakantiegeld en recht op 25 vakantiedagen krijg je van ons

 • via Randstad is het mogelijk om op elk moment verschillende (veiligheids-) certificaten te behalen. Bekijk hier onze opleidingsmogelijkheden

 • vast contract? Een uitzendbaan als dikwandig cv-monteur via Randstad is vaak een opstap naar een mooie vaste baan. Jaarlijks verdienen duizenden mensen een contract voor onbepaalde tijd bij leuke werkgevers dankzij een tijdelijke baan via ons. Bovendien werven veel bedrijven hun vaste medewerkers mede via Randstad

veelgestelde vragen over dikwandig cv-monteurs

 • wat is een dikwandig cv-monteur?

  Een dikwandig cv-monteur is iemand die zorgt voor de centrale verwarming van grote gebouwen. Je bent als dikwandig cv-monteur bezig met het aanleggen, monteren en onderhouden van dikwandige leidingen, grote klimaatinstallaties en ketelhuizen. Je werkt vaak in de industrie of utiliteitsbouw (gebouwen waarin geen mensen wonen). Bekijk hier alle vacatures voor dikwandig cv-monteur!

 • wat verdien je gemiddeld als dikwandig cv-monteur?

  Het salaris van een dikwandig cv-monteur is afhankelijk van veel verschillende factoren. Wil je meer weten over wat je gaat verdienen als dikwandig cv-monteur? Vul dan de salarischecker in en ontdek wat je waard bent!

 • heb je ervaring nodig om dikwandig cv-monteur te worden?
 • hoe moet ik solliciteren op een dikwandig cv-monteur functie?

  Solliciteren als dikwandig cv-monteur is simpel: maak een randstad-profiel aan en zoek in onze vacaturebank naar vacatures bij jou in de buurt. Hierna stuur je eenvoudig jouw cv en motivatie op. Hulp nodig bij het opstellen van een cv of motivatiebrief? Bekijk hier al onze sollicitatietips!