Mijn Randstad app

download nu de Mijn Randstad app!

Werk jij voor Randstad en heb je een smartphone? Download dan nu de Mijn Randstad App. De Mijn Randstad App is beschikbaar voor Android 3.0 en hoger en iOS 7 en hoger. Na installatie verloopt vrijwel alle communicatie via notificaties en niet meer via SMS. Deze vind je terug in het menu van de app onder ‘berichten’.

Met de Mijn Randstad App weet je iedere week snel hoeveel je betaald hebt gekregen, download je gemakkelijk je loonstroken en kun je ook je uren declareren en inzien. Daarnaast kun je, als je wordt ingepland door ons plansysteem, ook je rooster inzien en accepteren en je beschikbaarheid doorgeven. Verder worden er constant nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de Mijn Randstad App, dus wees in de toekomst voorbereid op steeds meer mogelijkheden!

Mijn Randstad-app: verstuur uren

verstuur uren

Met de Mijn Randstad app verstuur je gemakkelijk je uren. Of je nu elke week je gewerkte uren moet versturen, of alleen uren hoeft te versturen bij ziekte, vakantie of feestdagen. Alle verstuurde uren vind je in de app terug in één overzicht, inclusief de uren die voor jou zijn verstuurd door je contactpersoon van Randstad. De uren die je invoert en opslaat in de Mijn Randstad app zijn overigens ook te zien in Mijn Randstad op de website.

Mijn Randstad-app: betalingen

check snel je betalingen en loonstroken

Met deze functie in de app weet je altijd hoeveel geld je per week van Randstad gaat ontvangen. Randstad betaalt als enige al op dinsdag uit. Op deze dag ontvang je via de app een berichtje wanneer dat er een betaling is gedaan en kun je in de app zien hoeveel je betaald krijgt deze week. Op woensdag komt je loonstrook beschikbaar en kun je deze downloaden om te checken hoe je betaling in elkaar zit.

Mijn Randstad-app: rooster

bekijk en accepteer je rooster

Word jij door ons plansysteem ingepland? Dan heb je in de app altijd jouw rooster bi de hand. Als er een nieuw rooster voor je klaarstaat kun je deze in de app bekijken en direct accepteren, zo weet jouw intercedent dat je op je diensten aanwezig gaat zijn. Ook als er aanpassingen in je rooster worden gedaan, worden deze via de app met je gecommuniceerd.

Mijn Randstad-app: beschikbaarheid

geef gemakkelijk je beschikbaarheid door

Ook deze functie is voor alle uitzendkrachten die door ons plansysteem worden ingepland. Kun jij toevallig niet meer, of juist wel weer, op een bepaald moment werken? Geef dat dan door via de Mijn Randstad App. Met deze functie is jouw intercedent altijd op de hoogte van jouw beschikbaarheid en kan deze jouw rooster daar gemakkelijk op aanpassen.

Mijn Randstad-app: go

Randstad Go

Ben je aangemeld voor promotiewerk bij Randstad Student? Dan kun je gebruik maken van deze functionaliteit. Randstad Go is een onderdeel van de Mijn Randstad app waarmee je als student promotiejobs bij jou in de buurt ziet. Via Randstad Go kies jij zelf promotiejobs wanneer het jou uitkomt. Zo ben je als student helemaal in control! Bekijk meer informatie over Randstad Go.

hulp en feedback

Heb je een vraag over je geldzaken of rooster? Of heb je een suggestie voor de app? De meest gestelde vragen zijn te vinden in de hulp en feedback-functionaliteit en je kunt het antwoord vinden met behulp van een soort chat. De inhoud van deze chat wordt constant bijgewerkt en verbeterd. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, dan heb je hier ook de mogelijkheid direct contact op te nemen.

download Mijn Randstad app

downloaden
download de Mijn Randstad app (gratis)

Alle handelingen die je voor Randstad uitvoert verzameld in één app. Continu in ontwikkeling om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.