hoe werkt detachering?

Detachering is een flexibele arbeidsoplossing. Zowel werkgevers als werknemers hebben op deze manier flexibiliteit en het kan variëren in duur. Een opdracht voor een paar maanden of juist een paar jaar? Alles kan! Wij stellen de juiste talenten beschikbaar en blijven formeel de werkgever. Alle administratie verzorgen wij dus voor je. Fijn toch? Detacheren zorgt voor zekerheid, gemak en ook het werkgeversrisico ligt bij ons! Lees meer over detachering in Rotterdam!

wat zijn de kosten?

Wat je betaalt voor een werknemer verschilt per opdracht. Het minimum aantal uur dat wordt opgenomen in het contract wordt vooraf bebaald door jou en je betaalt per gewerkt uur van de medewerker. Hoe maak je de rekensom? Heel makkelijk, door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met de omrekenfactor. Met het getal van de omrekenfactor bereken je wat de medewerker uiteindelijk per uur gaat kosten! Lees hier meer over kosten van detachering.

bedrijven waar we mee samenwerken

Van zorg tot organisaties in de logistiek. We hebben samenwerkingen met allerlei bedrijven uit verschillende vakgebieden. Ook op het gebied van detachering in Rotterdam hebben wij mooie samenwerkingen. Zo werken we nauw samen met bedrijven als Gemeente Rotterdam, De Doelen, Unilever, Aafje en Ahoy! Meer van onze klanten zien? Bekijk onze topwerkgevers pagina!

waar vind je ons?

Naast detachering in Rotterdam vind je ons natuurlijk door heel het land! In elke regio zorgen we dat je aan kandidaten kan worden geholpen. Selecteer jouw plaats of regio en kijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn of neem contact op met onze specialisten uit jouw vakgebied. We helpen je graag verder!

aan de slag met detacheren

Op zoek naar een werknemer voor je bedrijf voor detachering in Rotterdam? We vinden de juiste kandidaat voor jou. 

ben je op zoek naar werk?

Bekijk dan hier alle vacatures in jouw regio! 

vul het contactformulier in

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Randstad gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.