Open Dag DC Jumbo Veghel

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar die mooie, gele vrachtwagens van Jumbo? Is het jouw droom om vrachtwagenchauffeur te worden maar is het er nooit van gekomen? Of ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur op zoek naar een nieuwe uitdaging? 
Kom dan langs op onze open dag bij het distributiecentrum van Jumbo in Veghel. 

Tijdens de open dag kan je de sfeer proeven op het distributiecentrum van Jumbo in Veghel. Er worden presentaties gegeven over het werken als chauffeur, je krijgt informatie over het opleidingstraject tot chauffeur en je mag zelf een rondje rijden op eigen terrein in een vrachtwagen onder begeleiding van een rij-instructeur. Maak een praatje met een chauffeur van Jumbo en bewonder één van de vrachtwagens. Ben jij hierna nog steeds heel enthousiast over het werk bij Jumbo? Dan kan je meteen een gesprek hebben met een intercedent van Randstad of een teamleider van Jumbo. Wie weet ga jij met een concrete vervolgafspraak of een baan weer naar huis! 
 

praktische informatie

Aanmelden is verplicht! 

27 oktober van 15.00 tot 19.00 uur

Locatie: De Amert 409 5462 GH Veghel

Wil je meer informatie hebben of aangeven dat je komt? Neem dan gerust contact met ons op via transport.zuidoost@nl.randstad.com  of  bel Elke Vievermans op 06-51549145

Je volgt de borden met Amert 409. Je meldt bij de slagboom dat je komt voor de open dag en je rijdt meteen de parkeerplaats op.

Heb je nog vragen, neem dan contact op via onderstaande gegevens. 

  • Mail: elke.vievermanns@nl.randstad.com
  • Telefoon 06-51549145