Kan ik met mijn vaardigheden wel doorgroeien? En hoe pas ik binnen de veranderende arbeidsmarkt? Dit zijn belangrijke vragen voor medewerkers die klaar willen zijn voor vandaag én morgen. Randstad RiseSmart Brightfit is een digitaal platform dat inzicht geeft en helpt bij de loopbaanontwikkeling van je medewerkers.

neem contact op

  • krijg inzicht in huidige competenties en welke de medewerker nog mist voor een (toekomstige) functie
  • vergroot de inzetbaarheid en productiviteit in de organisatie
  • zet onze cursussen en begeleiding in voor verdere ontwikkeling van de medewerkers

brightfit: voor slimme loopbaankeuzes

Met Brightfit wordt inzicht gegeven en worden voorspellingen gedaan over de loopbaan van je medewerker. Met onze unieke technologie wordt aangegeven welke loopbaan interessant is voor je medewerker en welke vaardigheden er nodig zijn om die doelen te behalen. 

De mogelijkheden van je medewerker op de arbeidsmarkt worden voorspeld en overzichtelijk weergegeven. Er wordt een score gegeven aan het toekomstperspectief van de aangegeven functie en hoe goed hun vaardigheden bij deze functie op dit moment passen. Vervolgens geven we adviezen over de opleidingen en cursussen die je medewerker kan gebruiken om zich verder te ontwikkelen. 

loopbaanbegeleiding van coaches

Naast onze innovatieve technologie, bieden we ook begeleiding van experts aan. De loopbaancoaches van Randstad RiseSmart gebruiken de inzichten van BrightFit om medewerkers te helpen de beste loopbaankeuzes te maken. Onze gecertificeerde opleidingsadviseurs – uniek in de branche – stellen een persoonlijk ontwikkelplan op om medewerkers op koers te houden.

neem contact op

Ontdek wat Randstad RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en medewerkers.