W'RStronger

ervaren IT talenten zijn schaars

Wereldwijd is er een groot tekort in digitaal vaardig talent. Binnen verschillende branches ervaren werkgevers schaarste op het gebied van opgeleid talent. IT is geen branche op zich, maar IT banen zijn overal. In 2021 zijn er in Nederland meer dan 247.000 IT vacatures gepubliceerd. Ook dit jaar is de vraag naar IT talent weer groot. We kunnen stellen dat er veel vraag is en te weinig opgeleid IT talent in Nederland.

de vraag naar Salesforce talenten neemt toe

De voorbije jaren heeft de meerderheid van de bedrijven zich toegelegd op digitale transformatie. Het gebrek aan digitale profielen blijkt daarbij echter een struikelblok voor groei. Nieuwe technologie vraagt immers om andere kennis en vaardigheden. De verwachting is dat Salesforce in Nederland eind 2026 alleen al verantwoordelijk zal zijn voor 98.000 nieuwe banen. Om die banen van de toekomst in te vullen, moeten meer mensen ondersteuning krijgen met de juiste digitale skills. De wereldleider op gebied van CRM ziet het dan ook als z’n verantwoordelijkheid om organisaties bij deze uitdaging te ondersteunen.

de oplossing: samen anders kijken naar IT talent

Met de toenemende vraag voor Salesforce skills weten we dat we, naast recruitment op het beschikbare IT talent, ook structureel moeten bijdragen aan het oplossen van de mismatch in professionele vaardigheden op de arbeidsmarkt. Dit doen we door middel van inzet van opleiden en door op een andere manier te kijken naar talent.

Bij W’RStronger concentreren we ons op de persoonlijkheid en unieke talenten van een persoon, in plaats van op iemands cv. En door hen vervolgens op te leiden voor de baan die het beste bij hen past, zullen we een nieuwe vijver met buitengewoon talent creëren. Winc Academy, Randstad en Salesforce kunnen de IT markt voorzien van goed opgeleide Salesforce talenten, door werving, selectie, matching, training, hands-on experience en plaatsing van deze bijzondere talenten samen te brengen: together W'RStronger.

anders kijken naar talent: hoe werkt dat?

Het begint met je niet blind staren op diploma’s, maar aandacht te hebben voor de persoon. Welke soft skills en talenten brengt de persoon met zich mee? Wellicht eigenschappen die heel waardevol voor jouw organisatie kunnen zijn.

samen anders kijken naar IT talent draagt bij aan:

 • ingevulde vacatures

 • loyale medewerkers

 • interne doorstroom

Anders kijken naar IT talent brengt veel voordelen met zich mee. W'RStronger helpt werkgevers graag bij het aantrekken van nieuw Salesforce talent. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op door te mailen naar natascha.van.der.laan@nl.randstad.com of te bellen naar +31 (0)6 46 25 16 23.

onze voordelen op een rijtje:

 • W’RStronger levert Salesforce-experts met state-of-the-art kennis, de juiste mentaliteit die past bij jouw bedrijfscultuur en klaar voor een directe start bij jouw bedrijf
 • goed kwalitatief opleidingsprogramma samengesteld door Salesforce experts

 • het traineeship wordt samengesteld op basis van de wensen van jouw organisatie

 • W’RStronger faciliteert persoonlijke professionele begeleiding gedurende het gehele traject

Winc Academy is een online opleider voor digitale vaardigheden met een unieke onderwijsmethode. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen technische vaardigheden te leren of deze te verbeteren met aantrekkelijk, zeer praktijkgericht studiemateriaal en een betrokken persoonlijke benadering.

onze oplossing:

 • Praktische beroepsrelevante vaardigheden: we volgen het principe ‘leren door te doen’;
 • Remote: alle opleidingen zijn volledig online;
 • In je eigen tijd en tempo: fulltime of parttime. Aangepast aan jouw schema;
 • Samen: samen studeren via onze digitale community;
 • Flexibel: begin op elk gewenst moment met een persoonlijk leerpad;
 • Persoonlijke begeleiding: onze docenten blijven je motiveren, zijn altijd bereikbaar, zorgen voor persoonlijke feedback en geven live lessen;
 • Rapportage: de voortgang van de studenten wordt continu gemonitord en gerapporteerd;
 • Hoog slagingspercentage: minimaal 77% van onze studenten haalt de finish.