In samenwerking met de IT-opleider TechGrounds biedt Randstad ICT opleidingen aan tot verschillende junior IT-professionals. Van ondersteunende rollen (tech support) tot ontwikkelaars, engineers en administrator rollen. 

Wij selecteren en leiden de talenten op via een van onze trajecten. Na een succesvolle afronding van het traject kunnen de kandidaten aan de slag om gedetacheerd te worden. Tijdens deze eerste klus zorgen we ook voor coaching door experts en upskill workshops. Zo creëren we een divers en gedreven groep starters die direct inzetbaar is in jouw bedrijf.

voordelen

In 4 tot 6 maanden tijd worden gedreven talenten opgeleid tot IT-specialisten. Daarna volgt een softlanding periode, waarin deelnemers die aan het werk zijn worden gecoacht door experts, upskills workshops krijgen en toegang hebben tot een alumni netwerken en tech-events. Hiermee combineren we maatwerk met theorie en praktijkervaring om proactief IT-talenten op te leiden. 

  • maatwerkadvies in opleidingsprogramma's
  • kandidaten zijn getest op o.a. leervermogen en competenties
  • uitgebreide begeleiding en voortgangsbewaking door een ervaren opleidingsadviseur van Randstad opleidingen en trainingen
  • geen arbeidsrechtelijke risico's gedurende het opleidingstraject
  • geen administratie rondom het opleidingstraject
  • subsidie advies op maat/kostenneutraal opleiden

opleiding tot aws cloud engineer

Onze Cloud Engineers behalen twee certificaten: die tot AWS Cloud Practitioner en AWS Certified Developer. Hierdoor zijn ze gespecialiseerd in alles rondom Amazon Web Services. Daarnaast hebben ze kennis opgedaan van technologieën zoals: Linux, Python, Docker, Kubernetes, networking, databases, security, Cloud Economics en CI/CD.

opleiding tot web developer

Onze webdevelopers zijn opgeleid met een brede kennis van HTML, CSS, Javascript, frameworks (Angular en React), Python, GIT, Bootstrap, Wordpress plugins en NodeJS. Door de combinatie van theorie en praktijk zijn ze direct inzetbaar en weten ze alles over de ontwikkeling van websites.

opleiding tot salesforce applicatiebeheerder

Onze Salesforce Applicatiebeheerders behalen twee certificaten: die tot Salesforce Administrator en Salesforce Consultant. Hierdoor zijn ze gespecialiseerd in alles rondom de services van Salesforce en cloud computing. Daarnaast hebben ze kennis opgedaan van technologieën zoals: workflow management, databases, user management, Sales Cloud Analytics, integration & data management en CRM use cases. 

opleiding tot tech supporter

Dit zijn de steunpilaren van een bedrijf. Tech Supporters voorzien zowel klanten als collega's oplossingen op hun IT-vragen. Ze zijn in de opleiding in de weer gegaan met techsupport systemen, zoals TOPdesk. Verder hebben ze kennis over netwerk- en beveiligingsbeheer en hebben ze een Customer Experience traject gevolgd.