consultants:

 • mike pas

  Wat mij drijft in mijn werk is het werken met en beter maken van organisaties en de mensen die hen maken tot wat zij zijn. Dit doe ik door hen te faciliteren en te helpen hun werk soepeler te laten verlopen door oplossingen en adviezen. Mijn ruime HR en consultancy ervaring gekoppeld aan een goede kennis van de zorg helpt mij daarbij.

  Ik ben nieuwsgierig, kritisch en oplossingsgericht. Ik prikkel in gesprekken en help graag anderen. Mijn energie haal ik o.m. uit vrienden, muziek, sporten, boeken en bergen.

  E-mail: mike.pas@nl.randstad.com
  Tel.: 06-50816766

  Bekijk ook: Linkedin

 • hans spruijt

  Mensen kennen, dat is de essentie van mijn vak. Als Recruitment Consultant ben ik verantwoordelijk voor het werving & selectieproces van diverse managementposities binnen de gezondheidszorg en aanpalende stafposities.
  Zorgorganisaties zijn bezig met de omslag van aanbodgericht naar vraaggericht werken, de cliënt staat centraal en is meer in de regie. Daarbij moet er ondanks de vergrijzing bezuinigd worden en leggen wij als maatschappij de gezondheidszorg hogere eisen op. Dit heeft grote consequenties voor de zorgprofessionals en het management die veel uitdagingen op zich af zien komen. Daarom is het vinden van de beste professional met de juiste competenties mijn uitdaging. Wel een hele leuke uitdaging! Gedreven, geïnteresseerd, betrouwbaar en resultaatgericht. 

  Daarnaast kan ik enorm genieten van kunst, architectuur, lange afstand wandelen en mijn grote passie: opera.

  E-mail: hans.spruijt@nl.randstad.com
  Tel.: 06-83144680

  Bekijk ook: Linkedin

(interim) manager in de zorg

 • werken als manager in de zorg is écht werk, mensenwerk

  Als interim manager in de zorg kun je verschillende opdrachten verwachten. Je bent een belangrijke schakel in een zorgorganisatie en daarom wordt er vooraf ook goed afgesproken wat men van jou verwacht.

  Iedere zorgmanagement vacature is anders. In de rol van interim manager is het afhankelijk van de specifieke opdracht van de zorgorganisatie wat er van jou verwacht wordt. De ene opdrachtgever heeft behoefte aan coachende manier van leiding geven, de andere vraagt om meer structuur in het proces te krijgen. En weer een andere wil juist de ideale combinatie. Je werkzaamheden als manager in de zorg zijn er altijd op gericht om leiding en sturing aan een team te geven. Jij zelf geeft aan waar je voorkeur naar uit gaat en wij zorgen voor de passende opdracht, vast of interim.

 • de expertise die jij in huis hebt, brengt zorgorganisaties verder

  Niet alleen voor (interim) managers hebben wij vacatures, wij hebben ook  hr-adviseur vacatures, recruiter vacatures, hr manager vacatures, controller vacatures, en andere staffuncties in de zorg. Wij bemiddelen jou naar de juiste opdracht of baan. In de rol die jij hebt als staffunctionaris heb je een belangrijke bijdrage in de totale organisatie. Soms  is er een tijdelijk vraag, bij een andere organisatie wordt je aangesteld voor een vaste baan.

  In de rol van recruiter, hr adviseur, hr manager, controller of andere staffunctie worden er specifieke ervaring en kennis gevraagd. Vanuit jouw deskundigheid en ervaring die je hebt opgedaan, kun je van grote toegevoegde waarde zijn. Zodra wij een vacature publiceren zullen we een uitgebreide omschrijving plaatsen over de inhoud van de functie.

 • zorgmanagers en staffunctionarissen zijn het kloppend hart van de zorgorganisatie
  • jij geeft structuur aan de zorgorganisatie, zodat mensen de zorg krijgen die zij nodig hebben.

  • werken in de zorg is mensenwerk, zo draag jij bij aan de maatschappij.
  • jouw expertise in de zorg is nodig, nodig om de zorg te verbeteren.
  • jij hebt een baan of opdracht met verantwoordelijkheid, mensen kunnen op jou bouwen.
 • wij helpen jou de zorg te verbeteren
  • wij kennen een groot aantal opdrachtgevers door heel Nederland, altijd bij jou in de buurt.
  • altijd een interessante opdracht of baan, vast of interim.
  • wij helpen jou bij jouw ontwikkeling, door het aanbieden van trainingen en cursussen.
  • jij helpt de zorg verbeteren, wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • als expert sta jij er niet alleen voor, wij brengen jou in contact met andere experts in jouw vakgebied.

antwoord op veelvoorkomende vragen

 • in welke sectoren kan ik aan het werk?

  Wij hebben uitdagende zorgmanagement vacatures en opdrachten binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, kinderopvang en de ouderenzorg. Maar ook hebben wij in deze sectoren hr adviseur vacatures, recruiter vacatures, teamleider vacatures en controller vacatures. Ben jij zzp'er in de zorg, dan hebben wij ook altijd passende zzp vacatures.
   

 • heb ik een diploma nodig voor een zorgmanagement of staffunctie?

  Afhankelijk van de opdracht of vacature heb je een bepaald diploma nodig. Heb je veel ervaring maar twijfel je of je over de juiste kwalificatie(s) beschikt,  neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee wat er mogelijk is en verwijzen je waar nodig door. Bij alle zorgmanagement vacatures en staffuncties staan contactgegevens, zo krijg jij altijd antwoord op jouw vraag. 

 • heb ik werkervaring nodig voor een functie als manager of staffunctionaris?

  Ja, werkervaring in een management of staf functie in de zorg is een vereiste. Afhankelijk van de zwaarte van de opdracht of vacature kunnen we aangeven hoeveel ervaringsjaren nodig zijn. Heb jij interesse in een specifieke zorgmanager vacature, dan staan alle vereisten vaak vermeld in deze vacature. Heb jij toch vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 • kom ik in aanmerking voor een vaste baan als staffunctionaris of manager in de zorg?

  Naast tijdelijke invulling van een vacature of opdracht, bemiddelen wij ook managers en staffunctionarissen voor vaste vacatures bij onze opdrachtgevers. Afhankelijk van de opdrachtgever en de vraag, kan dit vanaf de start zijn of bijvoorbeeld na een succesvolle opdracht. Vraag je contactpersoon naar de mogelijkheden mocht je interesse uitgaan naar een vaste functie. 

 • zijn er interim opdrachten voor mij als manager of staffunctionaris in de zorg?

  Ja, wij hebben altijd interessante zzp vacatures en (interim) managementfuncties, maar je kunt ook gedetacheerd worden. Dat betekent dat je tijdelijk bij Randstad in dienst komt. Randstad betaalt je salaris en draagt premies voor je af. Bij ziekte wordt je salaris doorbetaald en je hebt recht op vakantiedagen.

 • zijn er zzp opdrachten in de zorg?

  Ja, ga je als zzp'er (een zelfstandige zonder personeel) in de zorg aan de slag, dan ga je tegen een afgesproken uurtarief via ons aan de slag bij een opdrachtgever. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en je pensioenopbouw. 

 • welk salaris kan ik verwachten van randstad?

  Het salaris is afhankelijk van je werkervaring in de gevraagde (of vergelijkbare) functie. Voor de verschillende sectoren waarin wij actief zijn, gelden ook verschillende inschalingen. De cao is voor ons leidend. Voor management en staffuncties in de zorg wordt je ingeschaald vanaf FWG 55. Als zzp'er bespreken we jouw uurtarief.