Technologie en het vinden van technisch talent is nog nooit zo belangrijk geweest voor bedrijven. Door wereldwijd alle Randstad hr-activiteiten op digitaal gebied te bundelen, kunnen wij als geen ander internationaal opererende bedrijven helpen bij hun voortsnellende en steeds complexer wordende digitale transformatieprogramma's.

vier domeinen

Randstad Digital levert techmedewerkers, diensten en oplossingen in vier
gespecialiseerde domeinen:

  • klantervaring
  • cloud & infrastructuur
  • data & analytics
  • digital & product engineering

snel en flexibel

Vanuit Randstad Digital's wereldwijde talentcentra, met meer dan 25000 engineers en digitale experts in meer dan 39 landen, kunnen wij altijd snel en flexibel schakelen om het personeelsbestand van een bedrijf op- of af te schalen. Mede door onze grootte en reikwijdte zijn onze professionals van over de hele wereld thuis in tal van marktsectoren. Van financiële dienstverlening tot ruimtevaartindustrie.

groei van talent

Bij Randstad Digital hebben we een passie voor mensen en richten we ons op het laten groeien van ons talent door middel van continu leren, bijscholing, specialisatie en vaardigheden. Onze partnerships, waaronder die met de meest toonaangevende technologiebedrijven ter wereld, maken dit mogelijk.