randstad zorg

Bij Randstad Zorg werken we met een team van collega's die zelf ook passie hebben voor de zorg. Ze begrijpen de uitdagingen en de dynamiek van de sector als geen ander. Dit stelt ons in staat om snel en effectief te schakelen en jou te voorzien van gemotiveerde zorgmedewerkers óf die onvergetelijke werkplek. 

Op dit moment hebben we maar liefst 1.100 zorgmedewerkers aan het werk door het hele land. Van pedagogisch medewerker tot verpleegkundige, van manager in de zorg tot helpende, en van verzorgende ig tot interim zorg leidinggevende. Al onze zorgmedewerkers hebben een gemeenschappelijke eigenschap: een passie voor de zorg!

een breed scala aan functies

Bij Randstad Zorg kunnen we je als zorg uitzendbureau helpen met het vinden van de juiste medewerkers óf die ene toffe baan. We zetten de diverse functies graag voor je op een rijtje:

Randstad Zorg is er voor zowel zorgmedewerkers als zorginstellingen en we kijken ernaar uit om met jou samen te werken. Samen kunnen we de uitdagende maar mooie wereld van de zorg ontdekken en goed geregeld werk regelen. 

Ben je een zorginstelling? Dan kun je hier je zorg vacature bij ons aanmelden.

Ben je een zorgmedewerker die op zoek is naar een mooie zorg baan? Check dan hier alle zorg vacatures.

onvergetelijke werkplekken

Wij zijn er trots op dat we maar liefst 250 samenwerkingen met zorginstellingen hebben en dagelijks 1100 zorgprofessionals aan het werk. Je bent hoe dan ook in goede handen als je kiest voor Randstad Zorg. Check hieronder enkele zorginstellingen waar we trots op zijn als partner:

zelf aan de slag in de zorg

Werken in de zorg is anders dan werken in welke andere branche dan ook. Bij Randstad hebben we verschillende manieren waarop we je kunnen helpen naar werk. Denk aan uitzenden, detacheren, zzp en natuurlijk direct in dienst bij een zorginstelling. Wat houdt dat in? We leggen het je hieronder uit.  

uitzendendbasis

Op uitzendbasis kan je makkelijk flexibel werken. Wil je niet vastzitten aan het werken van vaste uren en met name zelf kunnen bepalen wanneer je werkt? Dan is een uitzendcontract waarschijnlijk de beste optie. Het biedt je de kans om te proeven aan een functie of bedrijf. Het kan ook een mooie opstap zijn om bij een zorginstelling binnen te komen. 

detachering

Als je op detacheringsbasis via Randstad Zorg aan de slag gaat kan dat op twee manieren:

 • je gaat aan de slag bij één zorginstelling waarbij er vaste afspraken worden gemaakt over de uren die je gaat werken, de duur van het contract en de plek waar je aan het werk gaat. Op deze manier heb je structuur en zekerheid in je baan!

Of:

 • je gaat bij verschillende zorginstellingen aan de slag waarbij er vaste afspraken worden gemaakt over de vaste uren die je werkt en de functie waarin je gaat werken. De plek waar je werkt kan dan per week verschillen. Zo heb je zekerheid en flexibiliteit in je baan!

direct in dienst zorginstelling

Bij Randstad hebben we verschillende manieren waarop we je kunnen helpen naar werk. Waaronder direct in dienst bij een zorginstelling. Wat houdt dat in? Dat betekent dat we de schakel zijn tussen jou en de zorginstelling en we helpen je in het sollicitatieproces naar jouw perfecte match met een zorginstelling. Wel zo fijn toch?

werken als zzp

Als zzp’er in de zorg neem je zelf opdrachten aan en stemmen wij samen met jou en de opdrachtgever een tarief af. Je bent zelf verantwoordelijk voor meer zaken zoals je pensioen, verzekeringen en vakantiedagen. Wij als Randstad zorg helpen je graag aan een mooie klus. 

 

Ben je op zoek naar een mooie stap in de zorg? Dan nodigen we je graag uit om alle zorg vacatures te bekijken die we beschikbaar hebben. Er staat misschien wel een geweldige kans op jou te wachten! 

op zoek naar personeel

Bij Randstad Zorg hebben we verschillende dienstverleningen. Hieronder leggen we je uit wat de mogelijkheden zijn voor jou als zorginstelling. 

uitzenden zorg

Als je op zoek bent naar een dynamische carrière in de zorg, of getalenteerd personeel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons zorg uitzendbureau is er om jou te helpen de juiste baan of talent te vinden. Lees hier alles over uitzenden.

detachering zorg

We begrijpen dat het vinden van gekwalificeerd personeel voor zorginstellingen een grote uitdaging is. Daarom bieden we detachering in de zorg aan. Met onze hulp kun je snel en flexibel personeel inhuren dat naadloos in je team past. Of je nu extra handen nodig hebt aan het bed of ervaren zorgpersoneel voor langere tijd, wij hebben de juiste oplossing voor jouw behoeften.

werving en selectie zorg

Het werven van het juiste talent voor je zorginstelling is erg belangrijk en een vak apart. Onze werving & selectie diensten in de zorg zijn ontworpen om jou te helpen de perfecte kandidaten te vinden die passen bij jouw zorginstelling en doelstellingen. We nemen het zware werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je onderneming. 

payroll zorg

Stel je voor dat je zelf de mensen wilt selecteren, werven en begeleiden, maar zonder de zorgen en juridische verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Daar kan Randstad je ook mee helpen! Wij begrijpen dat je graag zelf de controle wilt hebben over het vinden en ontwikkelen van talent in de zorg. Het goede nieuws is dat je je geen zorgen hoeft te maken over alle complexe juridische aspecten en risico’s die daarbij komen kijken. Wij nemen die verantwoordelijkheid graag van je over. Lees hier alles over hoe payrolling jou kan helpen in je zoektocht naar talent in de zorg!

zzp zorg

Ben je als zorginstelling op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals? Dan helpen we je vanuit Randstad Zorg ook graag verder! Het aantal zzp'ers in de zorg groeit. Ook hierin proberen we vanuit Randstad Zorg de beste matches te maken. 

waarom kiezen voor randstad zorg? 

 • oplossingen; capaciteitsmanagement, werkperspectief en meedenken op personele vraagstukken
 • grip op inhuur: inzicht in totale PNIL kosten en besparingsmogelijkheden:
 • continuïteit: direct inzetbare en betrokken zorgprofessionals:
 • kwaliteit: altijd de beste zorgprofessionals aan het werk:

>> check hier alle hr-diensten die wij aanbieden!

veelgestelde vragen over randstad zorg

 • wat is het verschil tussen randstad en randstad zorg?

  Dat is een goede vraag! Randstad is de grote overkoepelende naam voor ons uitzendbureau. Maar Randstad zorg is onze speciale afdeling die helemaal draait om de mooie wereld van zorg. Dus, als je in de zorg wilt werken of juist personeel nodig hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  >> check hier alle zorg vacatures

  >> meld hier je vacature aan

 • hoe kan ik solliciteren voor een baan via randstad zorg?

  Geweldig dat je interesse hebt! Solliciteren bij Randstad Zorg is makkelijk. Neem zelf een kijkje op onze website met specifieke zorg vacatures en solliciteer op de baan die bij jou past! En geen zorgen, ons team neemt dan snel contact met je op om verder te praten over je mogelijkheden.  

  >> check hier alle zorg vacatures

 • wat voor soort zorg banen kan ik vinden bij randstad zorg?
 • kan randstad hospitality me helpen met langdurige personeelsbehoeften in de zorg?

  Zeker weten! We zijn er niet alleen voor korte klussen, we streven juist naar de goede lange termijn oplossing. Dus, als je permanent personeel nodig hebt, helpen we je daar graag bij. We doen ons best om altijd de juiste match voor je te vinden.  

  >> meld hier je vacature aan

 • wat zijn de voordelen voor zorginstellingen om samen te werken met randstad zorg?

  We denken bij Randstad Zorg graag met jullie mee wat echt het beste bij jullie past. Denk o.a. aan;

  • oplossingen; capaciteitsmanagement, werkperspectief en meedenken op personele vraagstukken
  • grip op inhuur: inzicht in totale PNIL kosten en besparingsmogelijkheden:
  • continuïteit: direct inzetbare en betrokken zorgprofessionals:
  • kwaliteit: altijd de beste zorgprofessionals aan het werk:

  >> meld hier je vacature aan 

 • hoe kan ik in contact komen met randstad zorg voor meer informatie?

  Simpel! Je kunt ons gewoon een bericht sturen via onze website of even bellen. Onze medewerkers staan te popelen om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de zoektocht naar dat perfecte zorgpersoneel of die droombaan in de zorg. Dus, kom maar op met die vragen! 

  >> ga direct naar het contactformulier voor werknemers

  >> ga direct naar het contactformulier voor werkgevers