opleidingen in de zorg

Heb jij passie voor de zorg, maar beschik je niet over het juiste diploma? Wil jij je verder blijven ontwikkelen binnen de zorg? Dan kan je via de Vakschool Zorg een opleiding of training volgen die bij je past. Wij geloven dat je binnen de zorg nooit bent uitgeleerd en investeren dan ook graag in gemotiveerde vakmensen. Randstad Zorg richt zich op diverse branches binnen de zorg. Van verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties (VVT), ziekenhuizen, tot gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

korte scholingstrajecten in de zorg

Jezelf blijvend ontwikkelen binnen de zorg is van groot belang. Dat kan middels het volgen van een fulltime opleiding, maar ook zeker via verkorte opleidingstrajecten. Randstad biedt verschillende trajecten aan, zoals bijvoorbeeld:

  • 4 daagse helpende plus cursus
  • medicatiecursus (module 302)
  • diabeteszorg
  • omgaan met epilepsie
  • werken met tilliften
  • diverse verpleegtechnische handelingen
  • omgang met agressie
  • BHV

Vakschool Zorg (BBL)

Ligt je hart in de zorg, maar beschik je nog niet over de juiste werkervaring of een diploma? Ook dan hebben wij mogelijkheden voor jou. Via de Randstad Vakschool Zorg bestaat de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Helpende +, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Dit is in de vorm van een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) traject. Binnen een BBL-traject volg je 1 of 2 dagen per week theorie en de overige dagen ga je aan de slag in een ziekenhuis, verpleeghuis of verzorgingshuis om praktijkervaring op te doen.

high potential traject met baangarantie

Ben jij op zoek naar een mooie baan in de zorg? Net afgestudeerd als verzorgende ig of verpleegkundige? Bekijk dan de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in ons high potential traject met baangarantie. De zorg is sterk in beweging. Door jezelf verder te ontwikkelen met opleidingen, cursussen en persoonlijke ontwikkelingen bereid jij jezelf voor op de veranderende wereld van de zorg. Een unieke kans voor starters in de zorg, waarbij jouw ontwikkeling centraal staat!

neem contact met ons op