1. je houdt je kennis op peil
 2. je gaat met meer plezier naar werk
 3. je ontwikkelt je talenten optimaal
 4. je bent gezonder en energieker.

+ Ben je hier als werkgever? Bekijk dan onze pagina over duurzame inzetbaarheid voor werkgevers

Duurzame inzetbaarheid gaat over alle manieren waarop jij je blijft ontwikkelen en met plezier naar werk blijft gaan. Persoonlijke ontwikkeling dus. Hoe blijf jij je bij op economisch, technisch en digitaal gebied? Door kleine aanpassingen in je dagelijkse routine en cursussen waardoor jij up-to-date blijft, blijf je belangrijk op werk. 

En dat is een fijn gevoel wanneer er een vernieuwing plaatsvindt binnen je bedrijf. Met duurzame inzetbaarheid zorgen we er samen voor dat jij zelf aan het stuur staat van jouw loopbaan en met een lach op je gezicht je pensioen haalt!

Uit onderzoek blijkt dat bijna 8 van de 10 medewerkers geen helder beeld heeft van zijn of haar loopbaan in de komende jaren. Bovendien spreken 4 van de 10 medewerkers niet over persoonlijke ambities met zijn of haar leidinggevende. Hierdoor lopen veel mensen op den duur vast in hun baan en verliezen ze het zicht op de arbeidsmarkt. 

Dat willen we natuurlijk niet! Daarom bieden wij met RiseSmart speciale coachingsgesprekken aan om dit te voorkomen. Zo blijf jij voorop lopen.  

waarom zou jij je duurzaam inzetten?

Onderzoeken wijzen uit dat medewerkers die duurzaam te werk gaan:

 • zich blijven ontwikkelen

 • meer baanzekerheid hebben

 • een hoger inkomen hebben

 • gezonder leven

 • meer autonomie ervaren. 

Bovendien wijzen de cijfers uit dat duurzame medewerkers gelukkiger op werk zijn. En goed om te weten: gelukkige werknemers zijn gemiddeld 12% productiever en succesvoller.

duurzame inzetbaarheid via persoonlijk team

Benieuwd hoe we je hierbij kunnen helpen? Daarvoor hebben we het programma RiseSmart opgezet. Samen met je werkgever kunnen jullie er zo voor zorgen dat je zicht krijgt op je toekomst: wat zijn je specialiteiten, waar wil je naartoe, wat wil je leren en haal je nog wel energie uit je werk?

Bij RiseSmart krijg je 2 persoonlijke experts. Samen met jou gaan zij voor het beste resultaat. Jouw eigen team wordt samengesteld op basis van jouw vakgebied en werkervaring.  

Je team bestaat uit een persoonlijke coach en een personal branding specialist. Samen met jou gaan ze bijvoorbeeld aan de slag met:

 • een arbeidsmarktwaardescan
  Je persoonlijke arbeidsmarktwaardescan biedt je inzicht op je (toekomstige) positie en waarde op de arbeidsmarkt. Zo brengen we je kansen, leerdoelen en aansluiting op de arbeidsmarkt in kaart

 • een plan van aanpak
  Op basis van de arbeidsmarktwaardescan stellen we samen met jou een plan van aanpak op. Dit varieert van workshops, trainingen en coaching. Zo blijf jij jezelf samen met je 2-koppige team voorbereiden op de toekomst.

voordelen online benadering risesmart

Via RiseSmart begeleiden we medewerkers en werkgevers met onze HR-oplossingen, zoals duurzame inzetbaarheid. Het is een online en toch persoonlijke methode die je leert om het beste uit jezelf te halen. 

 1. vanuit huis
  We krijgen een hoop positieve reacties van gebruikers op onze digitale aanpak. Doordat de coachingsgesprekken digitaal en vanaf je werkplek of vanuit huis zijn, heb je bijvoorbeeld geen reistijd, kan het wanneer het je goed uitkomt en blijf je tijdens de persoonlijk gesprekken toch in je eigen omgeving
 2. continu feedback
  Een team van 2 specialisten betekent dat je constructieve gesprekken voert en veel feedback en tips krijgt waar je de rest van je loopbaan veel aan gaat hebben. Hierdoor krijg je echt zin om zelf aan de slag te gaan
 3. eens risesmart, altijd risesmart
  Heb je eenmaal gebruik gemaakt van RiseSmart, dan mag je dit de rest van je leven blijven doen. Je houdt toegang tot ons platform Spotlight. Dit noemen we het alumniprogramma. 

na het coachingstraject van risesmart

 • ga je proactiever aan de slag

 • zet je resultaten uit je coachingstraject doelgericht in

 • ga je effectiever in gesprek met leidinggevenden

 • voel je je meer betrokken bij de organisatie en het team

 • maak je meer gebruik van opleidingen en loopbaancoaching om je te oriënteren op de arbeidsmarkt.