Je bent op zoek naar een sales vacature die bij jou past. Wij helpen je hiermee. Om je goed te leren kennen, nemen we een cultuurtest bij je af. Zo bekijken we of je bij de bedrijfscultuur van een opdrachtgever past. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen wanneer jij op de juiste plek zit, je tot je recht komt. Daarom kijken we ook naar jouw persoonlijkheid en de cultuur van een organisatie.

Werken in de sales kan op meerdere manieren. Je kunt aan de slag op uitzendbasis, maar ook op interim-basis. Als je werkt op interim-basis krijg je een contract van Randstad en doe je bij verschillende opdrachtgevers werkervaring op. Zo werk je aan je eigen carrière met de zekerheid van een contract. Interesse? Bekijk nu alle sales vacatures

commerciële (bij)banen & startersfuncties

Ambieer jij een carrière in de sales, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Dan hebben wij mooie commerciële bijbanen en startersfuncties waarmee jij een vliegende start kunt maken. Wij hebben bijvoorbeeld leuke promotiebanen voor naast je studie, maar ook serieuzere functies waarmee je flink aan je cv kunt bouwen. Voor ieder wat wils. Interesse? Naar alle commerciële bijbanen en startersfuncties. Of check ook eens de opleidingen en trainingen in de bank en verzekeringen.

werken in de sales

welke functies zijn er in de sales?

Voordat je een keuze kan maken wil je natuurlijk weten wat er allemaal mogelijk is in de sales! Dan is het wel zo handig om te weten welke beroepen en functies er allemaal zijn. Zo werk jij wellicht graag in de buitendienst en zie je een functie als accountmanager wel voor je. Of ben je meer van de binnendienst? En je kan ook in een winkel gaan werken als verkoopadviseur. 

We hebben een aantal functies in de sales voor je op een rij gezet. Ontdek per functie wat er bij komt kijken, hoe je werkdag eruit ziet en of er leuke vacatures bij je in de buurt openstaan!

sales vacatures bij jou in de buurt

Werken in de sales doe je natuurlijk het liefste in de buurt. Check daarom snel welke vacatures er bij jou in de buurt openstaan. 
Check bijvoorbeeld: