Bent u op zoek naar commerciële medewerkers met een hoge dosis ondernemerschap? Medewerkers met hart voor de zaak en de klant, die duidelijke doelen stellen, proactief handelen en blijven ontdekken hoe ze de klant nog beter kunnen bedienen? Randstad Commercieel kan u snel helpen aan zo’n commerciële topper. Randstad is gespecialiseerd in werving en selectie van commerciele kandidaten. Of u nu een vast of tijdelijk personeel zoekt, op uitzendbasis of gedetacheerd, Wij zorgen ervoor dat de juiste professional snel bij u aan het werk is.

dé specialist met alle voordelen van de marktleider

Wij bemiddelen in commerciële functies op mbo- en hbo-niveau in vrijwel alle sectoren. Als marktleider hebben wij een groot netwerk van kandidaten die bewezen commercieel succesvol zijn als onder andere salesmanager, accountmanager of commercieel medewerker binnendienst. Dagelijks werken er meer dan 1000 kandidaten via Randstad Commercieel in het midden- en grootbedrijf.

lees meer over het werkproces en de voordelen om te werven via randstad

selectieproces

Randstad Commercieel werft, test en selecteert deze kandidaten voor u. Elke kandidaat doorloopt een commercieel assessment en een cultuurfittest. Na het bespreken van de vacature stellen wij 3 kandidaten voor die goed bij uw organisatie en uw team passen. Of u nu een vaste of tijdelijke kracht zoekt, op uitzendbasis of gedetacheerd, Randstad Commercieel zorgt ervoor dat de juiste professional snel bij u aan het werk is. 

kwaliteit van kandidaat staat centraal

De kwaliteit van onze kandidaten heeft een hoge prioriteit. Daarom kunnen zij rekenen op goede begeleiding en opleidingen op maat. Zo blijven onze kandidaten waardevol voor uw organisatie en dragen zij direct bij aan uw groeidoelstellingen.

samenwerken?

Interesse in een samenwerking met Randstad Commercieel? Zoek in ons vestigingsoverzicht naar Randstad Commercieel bij u in de buurt.

vacatures en interessante links