Nederland is een prachtig land waar mensen in vrijheid kunnen leven. Onlangs nog, tijdens de troonswisseling, lieten wij de wereld zien waar een klein land groot in kan zijn. Ondanks de crisis gaat het ons ook economisch nog steeds voor de wind: Nederland staat op de vijfde plaats van meest concurrerende economieën ter wereld en huisvest vele gezaghebbende bedrijven. En met een op de acht Nederlanders die zijn of haar geld verdient als ondernemer zijn we het meest ondernemende land van Europa.

nederlanders ontevreden

Toch is een groeiend deel van de Nederlanders ontevreden over ons land. Hoewel mensen nog wel positief zijn over hun eigen situatie, hebben zij veel kritiek op het maatschappelijk, economisch en politieke klimaat. Het consumentenvertrouwen is in Nederland enorm gedaald sinds 2008.

wereldland nederland

Wereldland Nederland is een stichting waarin diverse organisaties de handen ineen hebben geslagen. Hun missie: Nederlanders het vertrouwen teruggeven in Nederland! 
Als oer-Hollandse, ondernemende organisatie wil Randstad zich graag actief inzetten voor Wereldland Nederland. Daarom is Chris Heutink, algemeen directeur van Randstad Nederland, lid van de raad van toezicht van Wereldland Nederland en heeft onze management trainee Anne Korsten zitting in het bestuur.

de beste verkoper van nederland

De komende tijd zul je Wereldland Nederland op diverse manieren tegenkomen. Het eerste initiatief is de campagne ‘de beste verkoper van Nederland’. Welke Nederlander kan ons land het best verkopen aan de rest van Nederland? Kijk op het YouTube-kanaal van Wereldland Nederland voor actuele informatie.