ik weet al wat ik wil

5 van onze topwerkgevers, KLM, Belastingdienst, NS, Thuisbezorgd.nl en KPN, deden mee aan “de Andersom Sollicitatie” en hebben mooie banen voor je klaarstaan. En om je echt te overtuigen dat je bij ze wilt werken, hebben ze ook nog een motivatiebrief voor je geschreven. Bij welke werkgever wil jij aan de slag?

Natuurlijk zijn wij er om je te helpen aan een baan. Maar misschien weet je nog niet precies wat bij je past of welk bedrijf goed aansluit bij jouw wensen. Hier helpen we je graag bij.

welk werk past bij jou? doe de beroepskeuze- en persoonlijkheidstest

Weet je nog niet precies welke baan het best bij je past? Een beroepskeuzetest kan je daar veel inzicht in geven. Met onze gratis beroepskeuzetest en persoonlijkheidstest breng je je talenten en interesses in kaart, en ontdek je snel welke banen daar perfect bij aansluiten. Welke test wil jij doen?

welke werkgever past bij jou? lees de motivatiebrieven

Voor een sollicitatie schrijf je normaal gesproken een sollicitatiebrief. Bij het Andersom Solliciteren doen we dat natuurlijk, je raadt het al, andersom. Om je te overtuigen hebben 5 van onze topwerkgevers een motivatiebrief voor je geschreven.