Vanaf 16 februari 2016 is Mijn Randstad nog makkelijker in gebruik. Verschillende zaken worden eenvoudiger: 

  • werknemers en aanvragen zijn makkelijker te vinden met nieuwe filter- en sorteermogelijkheden
  • indien u gebruik maakt van meerdere bedrijven, dan is het niet meer nodig om per actie het bedrijf opnieuw te selecteren
  • Mijn Randstad is nu ook mobielvriendelijk

Uiteraard kunt u in Mijn Randstad nog steeds de zaken regelen die u gewend bent. Enkele functionaliteiten vindt u in de nieuwe versie op een andere plek:

  • maakt u gebruik van Payroll? Payrollformulieren vind u onder 'aanvragen' via de knop 'nieuwe aanvraag'. Maak daarna de keuze voor Payroll. 
  • de mogelijkheid tot het aanpassen van uw instellingen staat nu naast uw gebruikersnaam 

verbeteren is een continu proces

Mijn Randstad wordt niet in één keer geheel vernieuwd. Op 16 februari 2016 zijn de eerste tabbladen overgegaan naar het nieuwe design. Later dit jaar volgen de tabbladen declaraties, facturen en rapportages. Daarmee is het werk echter nog niet afgerond. We zullen continu blijven werken aan verbeteringen in Mijn Randstad. Uiteraard houden we u daarvan op de hoogte en kunnen wij uw hulp gebruiken. Heeft u een vraag of opmerking over het functioneren van de portal? Wilt u dan zo vriendelijk zijn om gebruik te maken van onderstaand formulier.

belangrijk: mijn randstad niet meer te gebruiken in internet explorer 8

Vanaf 16 februari 2016 zullen veel functionaliteiten niet meer werken in Internet Explorer 8. Om Mijn Randstad goed te kunnen blijven gebruiken, kunt u uw browser updaten naar een nieuwe versie. Is het binnen uw organisatie niet mogelijk om te updaten naar een nieuwere browser? Neem dan contact met ons op via 0800 222 72 21.

hoe kunt u zien welke versie van Internet Explorer u gebruikt? 

  • klik op het tandwiel rechtsbovenin uw browser
  • klik op About Internet Explorer / Over Internet Explorer
  • u ziet een pop-up met daarin de door u gebruikte versie vermeld

vragen over mijn randstad

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de portal en de gebruiksvriendelijkheid. Daarbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Heeft u een vraag of opmerking over het functioneren van de portal? Maak dan gebruik van dit formulier.

Randstad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Indien u uw gegevens aan ons verstrekt, geeft u ons toestemming om u te benaderen over onze dienstverlening. Zie voor meer informatie ons privacystatement.

vragen over Mijn Randstad