In een wereld waarin computers steeds meer werk kunnen overnemen, wordt wat wij doen steeds belangrijker: mensenwerk. En daar mogen we trots op zijn! Want een computer kan misschien contracten opstellen, maar een leiding maken lukt niet. Daarom blijft juist nu werken met je handen belangrijk. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of wil jij een nieuw vak leren? We kijken graag samen naar wat werkt voor jou.

► Wil jij per mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor ons CarrièreKompas: een 3-delige mailreeks waarin we jou op de hoogte houden van al jouw mogelijkheden.

schrijf je direct in

Wil jij een nieuw vak leren of heb jij nog niet de ervaring of de skills om jouw gewenste praktische beroep uit te voeren? Dan werken we samen aan jou. We hebben mbo-opleidingen en mooie werk/leer opleidingen in allerlei vakgebieden. Zo werken we samen aan jouw vakmanschap. Ideaal als je een praktisch vak wilt leren of je wilt bijscholen en niet (weer) in de schoolbanken wilt belanden.

in welk vakgebied wil jij leren en werken?

techniek

Werken in de techniek is hard werken, maar met veel verschillende mogelijkheden. Ben jij onze nieuwe operator of telecom monteur? Of je nou nieuw bent in de techniek of al ervaring hebt, we hebben veel verschillende vacatures en opleidingsplekken beschikbaar. 

Bekijk alle vacatures in de techniek

Bekijk alle opleidingsplekken in de techniek

zorg

Werken in de zorg is werk wat er echt toe doet. Het is zwaar, maar dankbaar werk. En onmogelijk uit te voeren door een slimme computer. Zit zorgen in jouw hart en wil jij werken in het vakgebied waar je anderen kan helpen, maar tegelijk ook jezelf kan ontwikkelen? We hebben banen en opleidingsplekken voor verschillende functies.

Bekijk alle vacatures in de zorg

Bekijk alle opleidingsplekken in de zorg

logistiek

Een hef- of reachtruck besturen? Dat wordt moeilijk voor een computer. Daarom is het niet waarschijnlijk dat onze logistieke banen snel kunnen worden vervangen. Wil jij een grote keuze aan doorgroeimogelijkheden in een dynamische en uitdagende werkomgeving? Het vakgebied logistiek blijft continu groeien.

Bekijk alle vacatures in de logistiek

Bekijk alle opleidingsplekken in de logistiek

customer service

Werk in de customer service is écht mensenwerk. Je helpt mensen met vragen en bij het oplossen van problemen. En dan blijf je ook nog empatisch. Dat is voor een computer niet over te nemen. We hebben altijd een groot aanbod aan customer service vacatures beschikbaar. Wil jij nog leren? Dan hebben we ook opleidingsplekken beschikbaar waarbij je ook direct geld verdient. Dit vakgebied staat niet zomaar in de lijst met de meest kansrijke beroepen van 2023.

Bekijk alle vacatures in de customer service

Bekijk alle opleidingsplekken in de customer service