Telefonische klantenservice, webcare of social media: met de callcenter training leer je binnen twee weken alles over het werken op de klantenservice.

voordelen van onze opleidingen in customer service

  • werken en leren tegelijkertijd
  • coaching gedurende je hele opleiding
  • baangarantie na het volgen van de opleiding 

randstad boost: samen werken aan jouw groei

De wereld verandert snel, dus ook de wereld van werk. Daarom wil je ook graag stappen blijven zetten. Groeien in wie je bent, in wat je kunt én in je kansen. Zodat je werk hebt, dat altijd toekomst heeft.

Met Randstad Boost kun je groeien door:

  • opleidingen 

  • gratis online trainingen

  • coaching als je advies nodig hebt in het nemen van een volgende stap

volg een van onze gratis online trainingen

Leren en groeien, dat kan altijd en overal. Zeker met de motiverende online trainingen die we in samenwerking met Goodhabitz aanbieden. Of je nu werkt aan je vaardigheden of persoonlijkheid: er zit altijd iets voor jou bij. Zo werkt het:

  • maak eerst een Randstad-account aan (duurt een minuutje)
  • vervolgens meld je je vanuit jouw account aan voor de online trainingen van GoodHabitz 
  • dan verstuurt GoodHabitz je een mailtje waarin staat hoe je gratis gebruikmaakt van de online trainingen.

Gelukt? Dan kun je starten met een van de gratis online trainingen via Goodhabitz. Speciaal voor iedereen die in customer service wilt werkt, hebben we de volgende aanraders:

Hoe maak je van jouw klanten fans? En hoe overtref je hun verwachtingen met een wow-effect? Je leer het allemaal in deze masterclass van Jos Burgers.

Bied je klanten niet alleen de beste deal aan, maar beteken écht wat voor ze. Achterhaal hun drijfveer en geef inzichtelijk advies. Het resultaat: haal op de opdracht binnen!

Ontwikkel je vaardigheden, verbeter jezelf op sociaal en communicatief niveau en verhoog je persoonlijke effectiviteit met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Hoe verwoord je een kernboodschap en hoe schrijf je bondige, overtuigende teksten? Na het volgen van deze training schrijf jij voortaan de perfecte mail!

Koudwatervrees voor koud bellen? Niet nodig! Want voor warme mensen is koude acquisitie een koud kunstje. Met deze training leer je alles over ‘cold calling’.