Wil je een eigen huis kopen? En heb je geen vast contract? De perspectiefverklaring biedt uitkomst! De perspectiefverklaring is speciaal voor flexwerkers en gaat uit van jouw kansen op de arbeidsmarkt. Aan de hand van een speciale scan, jouw dossier en een persoonlijk gesprek kijken we of jij de komende jaren voldoende uitzicht hebt op werk. Dus of de kans groot is dat jij aan het werk blijft en jouw hypotheek kunt blijven betalen. Zijn die kansen goed? Dan krijg jij van ons een perspectiefverklaring, zodat jij een hypotheek kunt aanvragen. 

let op: aanvraag perspectiefverklaring tijdelijk niet mogelijk voor aantal sectoren door coronacrisis

Bij de aanvraag van de perspectiefverklaring maken we o.a. gebruik van een digitale scan. Deze scan geeft op basis van objectieve data informatie over het perspectief op de arbeidsmarkt in diverse beroepen en sectoren. Door de coronacrisis is deze data niet meer actueel en daarom kunnen wij voor de horeca, toerisme & recreatie, cultuursector en water- en luchtvervoer tijdelijk geen perspectiefverklaring uitgeven. Wij werken er hard aan om de data te actualiseren, zodat alle aanvragen weer verwerkt kunnen worden. 

NB: Tot minimaal 30 juni 2021 is de perspectiefverklaring maar 2 maanden geldig. Houd hier rekening mee als je de perspectiefverklaring aanvraagt.

een huis kopen met de perspectiefverklaring

meer weten over de perspectiefverklaring