werken en leren in mijn vakgebied

Kennis opdoen en direct toepassen op de werkvloer? Bij Randstad vind je vakopleidingen om tijdens of naast je werk te volgen. Dit kan in de vorm van een stage of traineeship, een bbl-opleiding of een fulltime of parttime baan. Dus wil je direct aan de slag in de techniek of ict, je omscholen tot zorgverlener, alles leren over de horeca of een lesbevoegdheid halen voor het onderwijs? Bekijk onze ontwikkelmogelijkheden per vakgebied en kies de opleiding die bij jou past.

werken en leren in je vakgebied

werken aan mijn skills

Met onze online trainingen blijf je groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Van taaltrainingen tot salestrainingen en van trainingen over persoonlijke kracht tot masterclasses over management skills - er is voor ieder wat wils! 

De e-learnings volg je vanuit huis in je eigen tijd en tempo. Zo kun je ook naast je vaste of tijdelijke baan, studie of gezinsleven elke dag iets nieuws leren.

tips

Groeien in je loopbaan of carrière kan op verschillende manieren. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het fijn om handvatten te hebben. Denk je misschien aan een carrièreswitch? Lees onze ervaringsverhalen van mensen die de stap naar een ander vakgebied hebben genomen. Of ga direct aan de slag met onderstaande praktische tips.

welke coaching lijkt jou interessant?