vacatures en opdrachten voor zorgprofessionals in de zorg.

begeleider zzp

 • Amsterdam
 • € 41,00 - 55,00 per uur
 • 24 - 40 uur, 3 - 5 dagen p.w.
 • MBO

Ben jij een ervaren begeleider zzp en op zoek naar een uitdagende opdracht in de gehandicaptenzorg? Wij zijn op zoek naar een bevlogen professional met kennis van Triple C en ervaring in een VIC woning. Als begeleider speel je een cruciale rol in het dagelijks leven van onze cliënten, waarbij je bijdraagt aan hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Met jouw expertise en empathisch vermogen ...

bekijk vacature

welke beroepen zijn er als zorgprofessional?

Wil je mensen helpen? Als zorgprofessional kun je werken in verschillende functies die bij je passen. Ga bijvoorbeeld aan de slag als: 

begeleider 

Als begeleider ondersteun en help je hulpbehoevenden bij hun dagelijkse taken. Je organiseert activiteiten, stimuleert ze bij de dagelijkse taken en zorgt voor steun en hulp om zoveel mogelijk keuzes zelf te maken. Jouw hulp maakt het leven van veel mensen een stukje aangenamer.

 verpleegkundige

Als verpleegkundige help je hulpbehoevenden met persoonlijke zorg zoals medicatie, wassen en omkleden. Daarnaast verzorg je wonden en help je bij andere gespecialiseerde zorg. Je houdt medische dossiers bij en biedt nazorg. Jouw hulp en zorg helpt hulpbehoevenden verder.

Er is veel vraag naar zorgprofessionals. Bekijk hier alle vacatures. 

vacatures voor zorgprofessional bij jou in de buurt

Begeleiders en verpleegkundige zorgprofessionals kunnen overal in Nederland aan de slag.  Hierdoor woon je altijd dichtbij je werkplek! Bekijk hieronder welke vacatures er beschikbaar zijn voor zorgprofessionals bij jou in de regio. 

wat verdien je als zorgprofessional?

Wil je weten wat een zorgprofessional, verpleegkundige of persoonlijk begeleider gemiddeld verdient? Je salaris als zorgprofessional wordt bepaald aan de hand van salarisschalen, zoals die zijn vastgesteld in de cao. Je hoeft dus niet te onderhandelen over je loon. Salarisschalen zijn gebaseerd op je werkervaring, en zwaarte van de functie. 

Meer weten over je salaris als zorgprofessional? Doe dan de salarischeck

wat staat er in de cao van een zorgprofessional? 

Zorgprofessionals vallen onder verschillende cao’s (collectieve arbeidsovereenkomst). Binnen de sector zorg en welzijn zijn er per cao verschillen. De cao van een verpleegkundige in de thuiszorg kan er dus anders uitzien dan de cao van een iemand die werkt als begeleider in de gehandicaptenzorg. In je cao staan afspraken die de vakbond heeft gemaakt voor iedereen die werkt in loondienst in die branche. Dit zijn afspraken over je loon, werktijden, toeslagen, vakantie, scholing, pensioen.

Dankzij de cao in de zorg heb je meer vakantiedagen, regelmatig een loonsverhoging, toeslag voor overwerk en doorbetaling bij ziekte. 

antwoord op alle vragen die jij hebt als zorgprofessional en als zzp'er.

 • Wanneer ben ik een zorgprofessional?

  Wij verstaan onder een zorgprofessional senior begeleiders (begeleiders met ervaring), persoonlijk begeleiders en ambulant begeleiders. Als zzp'er kun jij ook via ons een opdracht of vacature invullen. Heb jij een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring, ga dan aan de slag als zorgprofessional.

 • In welke sectoren kan ik aan het werk?

  Wij hebben uitdagende vacatures en opdrachten voor senior begeleiders, ambulant begeleiders en persoonlijk begeleiders binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ggzgehandicaptenzorg, ziekenhuizen, kinderopvang en de ouderenzorg. Ben jij zzp'er in de zorg, dan hebben wij ook altijd passende vacatures en opdrachten. Door ons grote netwerk, kan jij als zorgprofessional in alle zorgsectoren aan de slag.

 • Heb ik een diploma nodig?

  Jij hebt inderdaad een relevant zorgdiploma nodig. De opdrachtgevers waar wij mee samenwerken vragen ons om een relevant (zorg) diploma van jou als senior begeleider, ambulant begeleider of persoonlijk begeleider voor te kunnen leggen. Heb je veel ervaring maar twijfel je of je over de juiste kwalificatie(s) beschikt, neem dan contact met ons op. Bij alle senior begeleider vacatures, ambulant begeleider vacatures en persoonlijk begeleiders staan contactgegevens, zo krijg jij altijd antwoord op jouw vraag. Wij denken graag met je mee wat er mogelijk is en verwijzen je waar nodig door.  

 • Welke werkervaring heb ik nodig?

  Als zorgprofessional wordt je ingezet op uitdagende (crisis) vraagstukken en daardoor is een relevante en recente werkervaring van minimaal 5 jaar een vereiste. Heb jij interesse in een specifieke ambulant begeleider vacature, persoonlijk begeleider vacature of senior begeleider vacature, neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens staan altijd vermeld onder de vacatures en opdrachten. 
   

 • Kom ik in aanmerking voor een vaste baan?

  Naast tijdelijke invulling van een vacature of opdracht, bemiddelen wij ook (interim) professionals voor vaste vacatures bij onze opdrachtgevers. Afhankelijk van de opdrachtgever en de vraag, kan dit vanaf de start zijn of bijvoorbeeld na een succesvolle opdracht. Vraag je contactpersoon naar de mogelijkheden mocht je interesse uitgaan naar een vaste functie als senior begeleider, persoonlijk begeleider of ambulant begeleider. 

 • Heeft Randstad professionals ook interim opdrachten voor mij?

  Ben jij in dienst bij ons, dan is Randstad jouw werkgever. Onze opdrachtgevers hebben regelmatig interessante interim vacatures waar jij aan het werk kan. Wij betalen jouw salaris en dragen premies voor jou af. Bij ziekte wordt jouw salaris doorbetaald en heb je recht op vakantiedagen.

 • Kan ik als zzp'er aan de slag bij Randstad professionals?

  Wij hebben regelmatig interessante zzp vacatures in de zorg. Ga jij als zzp'er in de zorg aan de slag, dan ga je tegen een afgesproken uurtarief via ons aan het werk bij een opdrachtgever. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor ziektekosten- en andere verzekeringen, pensioenopbouw en je urenverantwoording bij de Belastingdienst. 

 • Welk salaris kan ik verwachten van Randstad?

  Het salaris is afhankelijk van je werkervaring in de gevraagde (of vergelijkbare) functie. Ben je bijvoorbeeld senior begeleider in de gehandicaptenzorg, dan wordt je bij ons ingeschaald in FWG 45 en bepaald jouw relevante werkervaring de trede. Voor de verschillende sectoren waarin wij actief zijn, gelden ook verschillende inschalingen. De cao is voor ons leidend.