een unieke zeilervaring voor jongeren

Hangen aan de vuistdikke touwen, opspattende golven en spelende dolfijnen voor de boeg, hard werken om samen op koers te blijven. Meezeilen op de Clipper Stad Amsterdam is een fantastische ervaring voor jongeren van 16 tot 22 jaar. Een vormende belevenis die zoveel impact heeft dat deze onvergetelijk is. Heb jij een kind in deze leeftijdsgroep?
Meld hem of haar dan aan voor deze unieke reis! Wees er snel bij, want vol is vol!

Meezeilen op de Clipper Stad Amsterdam betekent onder de nachtelijke sterrenhemel het houten dek schrobben, hangen aan de vuistdikke touwen, opspattende golven en spelende dolfijnen voor de boeg, hard werken om samen op koers te blijven. Al met al een vormende belevenis die zoveel impact heeft dat deze onvergetelijk is.

een uniek cadeau voor je zoon of dochter

Tijdens de Clipper Stad Amsterdam jongerenreis draaien de jongeren mee met de bemanning. Ze zijn dan zo’n tien uur per dag in touw om de driemaster zeilend te houden. Uiteraard onder de bezielende leiding en ervaring van de vaste bemanning.

jongerenreis clipper stad amsterdam 2022

once in a lifetime experience

Het schip is een 24-uursbedrijf waar in ploegen wordt gewerkt: van wachtlopen en dekbemanning tot corveedienst. Een leven dat volkomen anders is dan het leven aan wal. En dat is precies wat de jongeren als onvergetelijk omschrijven. Iedereen die na de jongerenreis weer de loopplank af gaat, heeft ervaringen opgedaan die altijd bijblijven. Onder leiding van de vaste bemanning, die hen de kneepjes van het zeemansvak bijbrengt, en in gezelschap van een groep leeftijdsgenoten zijn de ingrediënten voor a once in a lifetime experience. Tijdens de zeiltocht leren de jongeren zichzelf kennen en staan thema's als respect, teamwork en zelfvertrouwen centraal. Niemand kent elkaar van tevoren. Daarom mag er per relatie slechts één jongere worden aangemeld.

datum en kosten

Van maandagavond 1 augustus t/m dinsdag 9 augustus. Verblijf aan boord inclusief maaltijden, drinken en een reisverzekering is inbegrepen. De reis per touringcar van Amsterdam naar Brest, met een tussenstop bij de grensovergang Hazeldonk, Breda is ook inbegrepen. Om te voldoen aan compliance regelingen is de eigen bijdrage voor de reis €400 per jongere.

► Wij houden ons vanzelfsprekend strikt aan het reisadvies en de maatregelen van overheidswege inzake Covid-19, mocht dat in augustus actueel zijn.

Wil jij je zoon of dochter aanmelden? Stuur een mail naar brigit.nielen@nl.randstad.com.