werken op lakedance: feesten én werken

Wist je dat je niet alleen kunt feesten, maar ook kunt werken op Lakedance? Het is een ultieme dubbele beleving! Werk achter de schermen bij dit waanzinnige dancefestival en geniet tegelijkertijd van de beste beats en een onvergetelijke sfeer.

Stel je eens voor: je loopt over het festivalterrein om richting jouw werkplek te gaan om aan je dienst te beginnen. Je loopt rond in een bruisende festivalomgeving, omringd door muziek, vrolijke mensen en een ongelofelijke festivalsfeer. Je maakt deel uit van een enthousiast team dat er alles aan doet om het festival vlekkeloos te laten verlopen. Het is een ervaring die je nooit zal vergeten!

lakedance vacatures

Ben je klaar om jouw passie voor muziek en events om te zetten in een te gekke baan? Werken op Lakedance biedt een scala aan vacatures en functies aan. Of je nu een organisatorisch genie, een toegewijde biertapper, of beveiligingsexpert bent, er is een rol op Lakedance voor jou!

Check hier de actuele Lakedance vacatures en solliciteer direct op de functie die jou aanspreekt.

Staan er op dit moment (nog) geen Lakedance vacatures open? Maak dan hier een vacature alert aan, zodat jij altijd als eerste op de hoogte gehouden wordt!

waarom werken op lakedance?

Droom jij van een baan die net zo leuk is als een festival zelf? Werken op Lakedance biedt je precies dat! We zetten graag een paar redenen op een rijtje waarom werken op Lakedance een ervaring is om nooit te vergeten:

 1. de energieke en vrolijke sfeer van een festival is besmettelijk. Werken op Lakedance geeft je het gevoel dat je op je werkdag naar een feest gaat, waar je wordt omringd door mensen die net zo enthousiast zijn als jij

 2. werken op Lakedance zorgt ervoor dat je een kijkje achter de schermen krijgt van een van de grootste dancefestivals van Nederland. Je bent niet alleen getuige van het spektakel, maar je speelt ook een cruciale rol in het creëren van een onvergetelijke ervaring voor duizenden feestgangers

 3. je werkt samen met gepassioneerde en toegewijde mensen die dezelfde liefde voor festivals en muziek delen. Dit creëert een hechte en positieve werkomgeving waarin je samenwerkt om het festival tot een daverend succes te maken

werken op lakedance via randstad: hoe werkt het?

Het proces om te werken op Lakedance via Randstad is eenvoudig en duidelijk. Na het vinden van de vacature die bij je past, kun je eenvoudig online solliciteren. Zorg ervoor dat je jouw motivatie en ervaring duidelijk vermeldt, zodat we een goed beeld krijgen van jou als potentiële kandidaat. Als je sollicitatie wordt goedgekeurd, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer informatie geven over de functie en de verwachtingen. Daarna is het tijd om je voor te bereiden op een onvergetelijk avontuur op Lakedance!

mis deze kans niet!

Werken op Lakedance is niet zomaar een baan, het is een geweldige ervaring waar je geen spijt van zult krijgen. Je bent onderdeel van een gezellig team dat ervoor zorgt dat het festival een knalfeest wordt. Dus, waar wacht je nog op? Check snel alle Lakedance vacatures en grijp de kans om een onvergetelijke tijd te beleven op Lakedance, waar feesten en werken samenkomen!

Staan er op dit moment (nog) geen Lakedance vacatures open? Maak dan hier een vacature alert aan, zodat jij altijd als eerste op de hoogte gehouden wordt!

veelgestelde vragen over werken op lakedance

 • wat is lakedance?

  Lakedance is het ultieme dansfeest aan het water in Nederland! Het is een serie van spectaculaire openlucht dancefestivals die plaatsvinden op adembenemende locaties bij meren. Op Lakedance kun je genieten van de beste DJ’s en dansen tot de zon ondergaat. Een unieke ervaring die je de ultieme zomer vibes bezorgt!

  >> alle lakedance vacatures

 • waarom werken op lakedance?

  Werken op Lakedance is als dansen op je favoriete beat terwijl je betaald wordt! Je krijgt de kans om deel uit te maken van de dansgekte en de festivalmagie van dichtbij te ervaren. Als je van muziek en feesten houdt, is dit de perfecte plek om te werken.

  >> alle lakedance vacatures

 • wat voor functies zijn er voor werken op lakedance?

  Bij Lakedance zijn er tal van functies die essentieel zijn om het feest soepel te laten verlopen. Denk aan eventmedewerkers die ervoor zorgen dat alles op het terrein goed geregeld is, van de ingang tot de bars en toiletten. Dan heb je nog de crew die verantwoordelijk is voor het opzetten van de podia en het licht- en geluidssysteem, zodat alles er strak uitziet en klinkt. En laten we niet vergeten de barmedewerkers die ervoor zorgen dat de dorstige feestgangers altijd iets verfrissends kunnen krijgen. Met zo’n diversiteit aan functies is er voor iedereen een rol om bij te dragen aan het waanzinnige feest dat Lakedance is!

  >> alle lakedance vacatures

 • hoe zorg ik ervoor dat ik kom te werken op lakedance?
  • een leuke vacature gevonden? Voldoe je aan de eisen voor de vacature? Mooi dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kan solliciteren door op de sollicitatiebutton online te klikken. Denk daarbij aan een korte motivatie en een cv dat netjes up-to-date is
  • voorbeelden uit de praktijk maken je sollicitatie sterker. Ze kunnen ook ter ondersteuning dienen bij de eisen waar je aan moet voldoen. 
  • zorg ervoor dat je er verzorgd en representatief uitziet. Dus geen kleren met scheuren of te uitdagende kleding. Ongeïnteresseerd kauwgom kauwen is ook uit den boze
  • lees ook eens de do’s en don’ts tijdens het voeren van (telefonische) sollicitatiegesprekken