werken bij vrienden van amstel: een ongeëvenaarde ervaring

Werken bij Vrienden van Amstel Live biedt jou de kans om deel uit te maken van een team dat achter de schermen van dit fenomenale concert werkt.

Stel je eens voor: je loopt door de gangen van een bruisende concertzaal, waar de energie voelbaar is. Je werkt samen met gepassioneerde mensen die dezelfde liefde voor muziek delen als jij. Of je nu een student bent die wat extra geld wil verdienen of een muziekliefhebber die graag betrokken wil zijn bij de magie van live-optredens, de Vrienden van Amstel vacatures is dan perfect voor jou!

vrienden van amstel vacatures

Vrienden van Amstel biedt een breed scala aan vacatures, zodat er altijd iets is dat bij jouw talenten en interesses past. Of je nu wilt werken in de logistiek, beveiliging, catering of als gastheer of gastvrouw, er zijn mogelijkheden voor iedereen. Randstad heeft nauwe banden met Ahoy waar Vrienden van Amstel plaatsvindt en kan je helpen om de perfecte positie te vinden die aansluit bij jouw vaardigheden.

Check hier de actuele Vrienden van Amstel vacatures en solliciteer direct op de functie die jou aanspreekt.

Staan er op dit moment (nog) geen Vrienden van Amstel vacatures open? Maak dan hier een vacature alert aan, zodat jij altijd als eerste op de hoogte gehouden wordt! 

waarom werken bij vrienden van amstel?

Werken bij Vrienden van Amstel betekent niet alleen dat je deel uitmaakt van een geweldig evenement, maar ook dat je deel uitmaakt van een hechte gemeenschap. Tijdens het concert werk je samen met gelijkgestemde mensen die allemaal dezelfde passie delen. Je bouwt nieuwe vriendschappen op, leert van elkaar en creëert herinneringen die een leven lang meegaan. De sfeer is gevuld met positieve energie en enthousiasme, waardoor je elke dag met een glimlach aan het werk gaat.

werken bij vrienden van amstel via randstad: hoe werkt het?

Het proces om te werken bij Vrienden van Amstel via Randstad is eenvoudig en duidelijk. Na het vinden van de vacature die bij je past, kun je eenvoudig online solliciteren. Zorg ervoor dat je jouw motivatie en ervaring duidelijk vermeldt, zodat we een goed beeld krijgen van jou als potentiële kandidaat. Als je sollicitatie wordt goedgekeurd, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer informatie geven over de functie en de verwachtingen. Daarna is het tijd om je voor te bereiden op een onvergetelijk avontuur bij Vrienden van Amstel Live!

deel uitmaken van iets onvergetelijks

Werkervaring opdoen bij Vrienden van Amstel Live is niet zomaar een baan, het is een kans om deel uit te maken van iets buitengewoons. Het is een ervaring die je meeneemt op een reis vol muziek, vriendschap en opwinding. Dus waar wacht je nog op? Pak deze kans om een onvergetelijke herinnering te creëren en bekijk vandaag nog de Vrienden van Amstel vacatures op onze website. Werken bij Vrienden van Amstel is jouw kans om deel uit te maken van deze onvergetelijke ervaring bij Vrienden van Amstel Live!

Staan er op dit moment (nog) geen Vrienden van Amstel vacatures open? Maak dan hier een vacature alert aan, zodat jij altijd als eerste op de hoogte gehouden wordt! 

veelgestelde vragen over werken bij vrienden van amstel

 • wat is vrienden van amstel?

  Vrienden van Amstel is het ultieme muziekevenement in Nederland! Het is een jaarlijks terugkerend spektakel waar de beste Nederlandse artiesten samen op één podium optreden en hun muzikale talenten laten zien. Het is een feestje dat je absoluut niet wilt missen!

  >> alle vrienden van amstel vacatures

   

 • waarom werken bij vrienden van amstel?

  Werken bij Vrienden van Amstel is een droom voor muziekliefhebbers! Je wordt ondergedompeld in een zee van muziek en entertainment terwijl je meehelpt om dit geweldige evenement te laten schitteren. Daarnaast maak je deel uit van een enthousiast team dat er alles aan doet om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet betaald worden om te werken op een van de grootste en gaafste muziekevenementen van Nederland?

  >> alle vrienden van amstel vacatures

   

 • wat voor functies zijn er voor werken bij vrienden van amstel?

  Bij Vrienden van Amstel zijn er verschillende functies beschikbaar, allemaal even belangrijk voor het succes van het evenement. Je kunt denken aan evenementenmedewerkers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt tijdens de shows, backstage-crew die ervoor zorgt dat de artiesten zich thuis voelen, technici die zorgen voor het perfecte geluid en licht, en beveiligingsmedewerkers om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Ook zijn er mensen die zich bezighouden met de promotie en marketing van het evenement, en niet te vergeten, degenen die de heerlijke drankjes schenken aan de dorstige feestgangers! Met zoveel verschillende functies is er voor iedereen wel een rol die past bij zijn of haar interesses en vaardigheden. Een ervaring om nooit te vergeten!

  >> alle vrienden van amstel vacatures

 • hoe zorg ik ervoor dat ik kom te werken bij vrienden van amstel?
  • een leuke vacature gevonden? Voldoe je aan de eisen voor de vacature? Mooi dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kan solliciteren door op de sollicitatiebutton online te klikken. Denk daarbij aan een korte motivatie en een cv dat netjes up-to-date is
  • voorbeelden uit de praktijk maken je sollicitatie sterker. Ze kunnen ook ter ondersteuning dienen bij de eisen waar je aan moet voldoen. 
  • zorg ervoor dat je er verzorgd en representatief uitziet. Dus geen kleren met scheuren of te uitdagende kleding. Ongeïnteresseerd kauwgom kauwen is ook uit den boze
  • lees ook eens de do’s en don’ts tijdens het voeren van (telefonische) sollicitatiegesprekken